کیک زعفرانی

نویسندهسرآشپز
امتیازسختیمتوسط

کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر برای عصرانه با چای

توییتذخیرهبه اشتراک گذاری

مناسب برای4 Servings
زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr

 ½ پیاله شیر
 1 خرج کردن زعفران
 1 پیاله کره
 2 ¾ فنجان شکر
 1 خرج کردن نمک
 1 قاشق چایخوری وانیل
 4 عدد تخم مرغ
 2 فنجان آرد گندم
 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1

برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا فر را تا دمای 325 درجه ی فارنهایت گرم میکنیم و قالب مورد نظر را چرب میکنیم ( گنجایش قالب باید به اندازه ی 8 فنجان باشد )

2

شیر را گرم میکنیم و زعفران را در ان حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . کره,شکر , نمک و وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه . تخم مرغ ها را دونه دونه داخل مایع کرمی میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر و زعفران اماده شده را به ان اضافه میکنیم و در اخر مواد را داخل قالب اماده شده میریزیم

3

حدود 40 دقیق داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد انرا خارج میکنیک و حدود 10 دقیقه داخل قالب خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم کاملا خنک شود و برای دیزاین کیک میتونیم از پودر قند و رنگینک استفاده کنیم

4

کیک شما اماده ی نوش جان کردن است

مواد تشکیل دهنده

 ½ پیاله شیر
 1 خرج کردن زعفران
 1 پیاله کره
 2 ¾ فنجان شکر
 1 خرج کردن نمک
 1 قاشق چایخوری وانیل
 4 عدد تخم مرغ
 2 فنجان آرد گندم
 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

راهنمایی ها

1

برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا فر را تا دمای 325 درجه ی فارنهایت گرم میکنیم و قالب مورد نظر را چرب میکنیم ( گنجایش قالب باید به اندازه ی 8 فنجان باشد )

2

شیر را گرم میکنیم و زعفران را در ان حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . کره,شکر , نمک و وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه . تخم مرغ ها را دونه دونه داخل مایع کرمی میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر و زعفران اماده شده را به ان اضافه میکنیم و در اخر مواد را داخل قالب اماده شده میریزیم

3

حدود 40 دقیق داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد انرا خارج میکنیک و حدود 10 دقیقه داخل قالب خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم کاملا خنک شود و برای دیزاین کیک میتونیم از پودر قند و رنگینک استفاده کنیم

4

کیک شما اماده ی نوش جان کردن است

کیک زعفرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا