کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر برای عصرانه با چای
وعده 4
- مقدار در هر وعده
- کالری 240کالری از چربی 13
- درصد نیاز روزانه *
- سدیم 140mg6%
- مجموع کربوهیدرات 28g10%
- فیبر غذایی 0g
- پروتئین 4g8%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا فر را تا دمای 325 درجه ی فارنهایت گرم میکنیم و قالب مورد نظر را چرب میکنیم ( گنجایش قالب باید به اندازه ی 8 فنجان باشد )
شیر را گرم میکنیم و زعفران را در ان حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . کره,شکر , نمک و وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه . تخم مرغ ها را دونه دونه داخل مایع کرمی میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر و زعفران اماده شده را به ان اضافه میکنیم و در اخر مواد را داخل قالب اماده شده میریزیم
حدود 40 دقیق داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد انرا خارج میکنیک و حدود 10 دقیقه داخل قالب خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم کاملا خنک شود و برای دیزاین کیک میتونیم از پودر قند و رنگینک استفاده کنیم
کیک شما اماده ی نوش جان کردن است
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا فر را تا دمای 325 درجه ی فارنهایت گرم میکنیم و قالب مورد نظر را چرب میکنیم ( گنجایش قالب باید به اندازه ی 8 فنجان باشد )
شیر را گرم میکنیم و زعفران را در ان حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . کره,شکر , نمک و وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه . تخم مرغ ها را دونه دونه داخل مایع کرمی میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر و زعفران اماده شده را به ان اضافه میکنیم و در اخر مواد را داخل قالب اماده شده میریزیم
حدود 40 دقیق داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد انرا خارج میکنیک و حدود 10 دقیقه داخل قالب خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم کاملا خنک شود و برای دیزاین کیک میتونیم از پودر قند و رنگینک استفاده کنیم
کیک شما اماده ی نوش جان کردن است