خانه » دستور پخت ها » کیک شربتی

کیک شربتی

نویسندهسعید
سختیمتوسط

از کیک های بی نظیر و خوشمزه که بافتی عالی داره، طرفداران خیلی زیادی داره، موادی که در درست کردن این کیک استفاده میشه عطر و طعم فوق العاده ای داره

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 آرد سفید
1 شکر
1 روغن
1 ماست
4 تخم مرغ
¼ قاشق چایخوری هل
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری زعفران (جهت تهیه شربت)
1 گلاب (جهت تهیه شربت)
1 آب (جهت تهیه شربت)
1 شکر (جهت تهیه شربت)
¼ قاشق چایخوری هل (جهت تهیه شربت)

1

طرز تهیه کیک:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود سپس روغن و شکر را در درون ظرف مناسبی با کمک همزن با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ ها را به صورت جداگانه به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و با همزن به خوبی مایه کیک را بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ هم بزنید. در مرحله بعدی هل را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا هل با مواد به خوبی مخلوط شود سپس ماست را به مخلوط مواد بیافزایید و به خوبی مایه کیک را هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مایه کیک بیافزایید. در این مرحله نباید مایه کیک را زیاد هم بزنید اما دقت کنید که نباید هیچ گلوله آردی در مایه کیک باقی بماند و بهتر است مخلوط مایه کیک و آرد را با کمک لیسک هم بزنید.
توجه داشته باشید که کیکی شربتی همچون کیک اسفنجی دارای بافتی نرم می باشد، پس الک نمودن آرد یکی از ضروریات تهیه کیک است.
در این مرحله از دستور پخت کیک شربتی در درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی بیاندازید و سپس اطراف و ته قالب را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب بریزید توجه داشته باشید که مایه کیک کمی سفت است و باید با کمک قاشق مایه کیک را در درون قالب به خوبی پخش کنید.
قالب کیک را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. اکنون شربت کیک را آماده کنید.

2

طرز تهیه شربت کیک:
برای تهیه شربت کیک ابتدا آب و شکر و زعفران را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت به دمای جوش برسد و سپس هل و گلاب را به شربت کیک اضافه کنید.

3

در آخر:
شربت آماده شده و کیک پخته شده را در گوشه ای قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
بعد از سرد شدن کیک آن را با کمک کارد تیزی از طول به صورت خطوط موازی برش بزنید و قالب کیک را بچرخانید و کیک را به صورت مایل برش بزنید.
سپس شربت را بر روی همه قسمت های کیک بریزید.
در مرحله آخر طرز تهیه کیک شربتی پودر نارگیل و پودر پسته را بر روی کیک بریزید.

مواد تشکیل دهنده

 2 آرد سفید
 1 شکر
 1 روغن
 1 ماست
 4 تخم مرغ
 ¼ قاشق چایخوری هل
 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 1 قاشق چایخوری زعفران (جهت تهیه شربت)
 1 گلاب (جهت تهیه شربت)
 1 آب (جهت تهیه شربت)
 1 شکر (جهت تهیه شربت)
 ¼ قاشق چایخوری هل (جهت تهیه شربت)

راهنمایی ها

1

طرز تهیه کیک:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود سپس روغن و شکر را در درون ظرف مناسبی با کمک همزن با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ ها را به صورت جداگانه به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و با همزن به خوبی مایه کیک را بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ هم بزنید. در مرحله بعدی هل را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا هل با مواد به خوبی مخلوط شود سپس ماست را به مخلوط مواد بیافزایید و به خوبی مایه کیک را هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مایه کیک بیافزایید. در این مرحله نباید مایه کیک را زیاد هم بزنید اما دقت کنید که نباید هیچ گلوله آردی در مایه کیک باقی بماند و بهتر است مخلوط مایه کیک و آرد را با کمک لیسک هم بزنید.
توجه داشته باشید که کیکی شربتی همچون کیک اسفنجی دارای بافتی نرم می باشد، پس الک نمودن آرد یکی از ضروریات تهیه کیک است.
در این مرحله از دستور پخت کیک شربتی در درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی بیاندازید و سپس اطراف و ته قالب را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب بریزید توجه داشته باشید که مایه کیک کمی سفت است و باید با کمک قاشق مایه کیک را در درون قالب به خوبی پخش کنید.
قالب کیک را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. اکنون شربت کیک را آماده کنید.

2

طرز تهیه شربت کیک:
برای تهیه شربت کیک ابتدا آب و شکر و زعفران را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت به دمای جوش برسد و سپس هل و گلاب را به شربت کیک اضافه کنید.

3

در آخر:
شربت آماده شده و کیک پخته شده را در گوشه ای قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
بعد از سرد شدن کیک آن را با کمک کارد تیزی از طول به صورت خطوط موازی برش بزنید و قالب کیک را بچرخانید و کیک را به صورت مایل برش بزنید.
سپس شربت را بر روی همه قسمت های کیک بریزید.
در مرحله آخر طرز تهیه کیک شربتی پودر نارگیل و پودر پسته را بر روی کیک بریزید.

کیک شربتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا