فروشگاه زعفران

اردک کباب با شکم پر

نویسندهفاطمه
سختیپیشرفته

غذایی بسیار خوشمزه 😋اردک کباب شده شکمپر 🤨همانند یک کوزه شراب😳

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 1040کالری از چربی 884
درصد نیاز روزانه *
کلسترول 196mg66%
سدیم 10mg1%
پتاسیم 14mg1%
مجموع کربوهیدرات -2g-0%
قند -5g

ویتامین C 12%
کلسیم 33%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت59 دقیقهکل زمان1 hr 50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد اردک
1 عدد پرتقال
1 عدد پیاز
4 سیر
کره
1 ml زنجبیل
نمک

1

اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.

2

با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.

3

سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.

4

سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید

5

اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.

6

اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد اردک
 1 عدد پرتقال
 1 عدد پیاز
 4 سیر
 کره
 1 ml زنجبیل
 نمک

راهنمایی ها

1

اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.

2

با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.

3

سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.

4

سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید

5

اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.

6

اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید

اردک کباب با شکم پر