غذایی بسیار خوشمزه 😋اردک کباب شده شکمپر 🤨همانند یک کوزه شراب😳
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 1040کالری از چربی 884
- درصد نیاز روزانه *
- کلسترول 196mg66%
- سدیم 10mg1%
- پتاسیم 14mg1%
- مجموع کربوهیدرات -2g-0%
- قند -5g
- ویتامین C 12%
- کلسیم 33%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.
با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.
سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.
سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید
اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.
اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.
با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.
سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.
سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید
اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.
اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید