خانه » دستور پخت ها » اردک کباب با شکم پر

اردک کباب با شکم پر

نویسندهفاطمه
سختیپیشرفته

غذایی بسیار خوشمزه 😋اردک کباب شده شکمپر 🤨همانند یک کوزه شراب😳

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 1040کالری از چربی 884
درصد نیاز روزانه *
کلسترول 196mg66%
سدیم 10mg1%
پتاسیم 14mg1%
مجموع کربوهیدرات -2g-0%
قند -5g

ویتامین C 12%
کلسیم 33%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت59 دقیقهکل زمان1 hr 50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد اردک
1 عدد پرتقال
1 عدد پیاز
4 سیر
کره
1 ml زنجبیل
نمک

1

اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.

2

با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.

3

سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.

4

سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید

5

اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.

6

اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد اردک
 1 عدد پرتقال
 1 عدد پیاز
 4 سیر
 کره
 1 ml زنجبیل
 نمک

راهنمایی ها

1

اردک را پاک کرده و آن را شسته و سپس خشک کنید.

2

با یک چنگال ، یک قسمت پرتقال و اطراف پیاز را سوراخ کنید . پرتقال و پیاز سوراخ شده را درون حفره اردک قرار دهید.

3

سپس اطراف اردک را به هم دوخته برای جلوگیری از خارج شدن پرتقال وپیاز.

4

سیر را رنده کرده و با کرده مخلوک کنید و با یک فرچه ان را روی اردک بزنید

5

اردک را به مدت 15 دقیقه در 400 درجه گرم کنید. گرما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید ، در طول نیم ساعت آخر پخت اردک را از روی اجاق گاز برداشته و چربی های جمع شده را در انتهای ماهیتابه بریزید.

6

اردک را از روی اجاق گاز برداشته. یک قاشق غذاخوری زنجبیل روی آ بپاشید. برای شیرینی اضافی می توانید با آب پرتقال تازه فشرده آب بزنید.و سپس میل کنید

اردک کباب با شکم پر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا