این دستور پخت سیب زمینی پخته با روغن زیتون و رزماری است. 😋
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 117کالری از چربی 257
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 13g20%
- چربی های اشباع شده 1g5%
- پروتئین 6g12%
- ویتامین C 27%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا سیب زمینی ها+یک شاخه رزماری را به آب اضافه کنید
بعد از اینکه جوش آمد 2 قاشق چایخوری نمک را به آب ان اضافه کنید.
هنگامی که سیب زمینی ها به صورت پخت و پز انجام شدند ، بسته رزماری را برداشته و دور ریخت. قبل از ریختن سیب زمینی ها در یک لکه ، 1 فنجان آب پخت و پز را ذخیره کنید. سیب زمینی ها را به گلدان داغ برگردانید.
روغن زیتون را به مدت 2-3 دقیقه روی متوسط حرارت دهید کم کم سیر را اضافه کنید
با استفاده از میکسر سیب زمینی ها را میکس کنید . . هنگامی که سیب زمینی ها تبدیل بهپوره شدند ، تمام روغن زیتون و کمی از آب سیب زمینی را اضافه کنید (به طور همزمان 1-2 قاشق غذا خوری اضافه کنید) و بهم زدن ادامه دهید تا بافت مورد نظر شما حاصل شود. نمک و فلفل اضافی را اضافه کنید
روغن زیتون طعم و مزه خوبی سیر را به سیب زمینی ها می دهد. اگر می خواهید یک خمیر بسیار چسبان تهیه کنید ، می توانید میخک سیر بو داده را ریز خرد کنید و آنها را درون مایه هم بزنید.
پایان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا سیب زمینی ها+یک شاخه رزماری را به آب اضافه کنید
بعد از اینکه جوش آمد 2 قاشق چایخوری نمک را به آب ان اضافه کنید.
هنگامی که سیب زمینی ها به صورت پخت و پز انجام شدند ، بسته رزماری را برداشته و دور ریخت. قبل از ریختن سیب زمینی ها در یک لکه ، 1 فنجان آب پخت و پز را ذخیره کنید. سیب زمینی ها را به گلدان داغ برگردانید.
روغن زیتون را به مدت 2-3 دقیقه روی متوسط حرارت دهید کم کم سیر را اضافه کنید
با استفاده از میکسر سیب زمینی ها را میکس کنید . . هنگامی که سیب زمینی ها تبدیل بهپوره شدند ، تمام روغن زیتون و کمی از آب سیب زمینی را اضافه کنید (به طور همزمان 1-2 قاشق غذا خوری اضافه کنید) و بهم زدن ادامه دهید تا بافت مورد نظر شما حاصل شود. نمک و فلفل اضافی را اضافه کنید
روغن زیتون طعم و مزه خوبی سیر را به سیب زمینی ها می دهد. اگر می خواهید یک خمیر بسیار چسبان تهیه کنید ، می توانید میخک سیر بو داده را ریز خرد کنید و آنها را درون مایه هم بزنید.
پایان