خانه » دستور پخت ها » پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

این دستور پخت سیب زمینی پخته با روغن زیتون و رزماری است. 😋

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 117کالری از چربی 257
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 13g20%
چربی های اشباع شده 1g5%
پروتئین 6g12%

ویتامین C 27%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت24 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 عدد سیب زمینی
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
رزماری

1

ابتدا سیب زمینی ها+یک شاخه رزماری را به آب اضافه کنید
بعد از اینکه جوش آمد 2 قاشق چایخوری نمک را به آب ان اضافه کنید.

2

هنگامی که سیب زمینی ها به صورت پخت و پز انجام شدند ، بسته رزماری را برداشته و دور ریخت. قبل از ریختن سیب زمینی ها در یک لکه ، 1 فنجان آب پخت و پز را ذخیره کنید. سیب زمینی ها را به گلدان داغ برگردانید.

3

روغن زیتون را به مدت 2-3 دقیقه روی متوسط حرارت دهید کم کم سیر را اضافه کنید

4

با استفاده از میکسر سیب زمینی ها را میکس کنید . . هنگامی که سیب زمینی ها تبدیل بهپوره شدند ، تمام روغن زیتون و کمی از آب سیب زمینی را اضافه کنید (به طور همزمان 1-2 قاشق غذا خوری اضافه کنید) و بهم زدن ادامه دهید تا بافت مورد نظر شما حاصل شود. نمک و فلفل اضافی را اضافه کنید

5

روغن زیتون طعم و مزه خوبی سیر را به سیب زمینی ها می دهد. اگر می خواهید یک خمیر بسیار چسبان تهیه کنید ، می توانید میخک سیر بو داده را ریز خرد کنید و آنها را درون مایه هم بزنید.
پایان

مواد تشکیل دهنده

 2 عدد سیب زمینی
 روغن زیتون
  نمک
 فلفل سیاه
 رزماری

راهنمایی ها

1

ابتدا سیب زمینی ها+یک شاخه رزماری را به آب اضافه کنید
بعد از اینکه جوش آمد 2 قاشق چایخوری نمک را به آب ان اضافه کنید.

2

هنگامی که سیب زمینی ها به صورت پخت و پز انجام شدند ، بسته رزماری را برداشته و دور ریخت. قبل از ریختن سیب زمینی ها در یک لکه ، 1 فنجان آب پخت و پز را ذخیره کنید. سیب زمینی ها را به گلدان داغ برگردانید.

3

روغن زیتون را به مدت 2-3 دقیقه روی متوسط حرارت دهید کم کم سیر را اضافه کنید

4

با استفاده از میکسر سیب زمینی ها را میکس کنید . . هنگامی که سیب زمینی ها تبدیل بهپوره شدند ، تمام روغن زیتون و کمی از آب سیب زمینی را اضافه کنید (به طور همزمان 1-2 قاشق غذا خوری اضافه کنید) و بهم زدن ادامه دهید تا بافت مورد نظر شما حاصل شود. نمک و فلفل اضافی را اضافه کنید

5

روغن زیتون طعم و مزه خوبی سیر را به سیب زمینی ها می دهد. اگر می خواهید یک خمیر بسیار چسبان تهیه کنید ، می توانید میخک سیر بو داده را ریز خرد کنید و آنها را درون مایه هم بزنید.
پایان

پوره سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا