در یک شب سرد ، هیچ چیز بهتر از یک کاسه داغ وجود ندارد. این سوپ سالم ، مغذی و طعمی بسیار عالی دارد. با مجموعه ای از سبزیجات رنگارنگ و شوید تازه ، این غذایی است که می توانید در مورد آن احساس خوبی داشته باشید.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 294کالری از چربی 63
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 7g11%
- چربی های اشباع شده 1g5%
- ویتامین C 10%
- کلسیم 84%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
لوبیای خشک را با آب سرد بپوشانید و یک شب آنها را خیس کنید.
در یک قابلمه متوسط 8 فنجان آب ریخته و بگذارید جوش بیاید. لوبیا لیمو خشک را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.
در یک قابلمه ، روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا داغ شود . پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود . سیر خرد شده و سس را به مدت 3-4 دقیقه بیشتر اضافه کنید تا معطر شود.
هویج ، کرفس و لوبیا لیمو خیس شده را در قابلمه اضافه کنید.
5فنجان اب داخل قابلمه ریخته و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش بیاورید. هر وقت کف روی مواد را گرفت ان را خارج کنید .
سپس گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، به همراه شوید خرد شده خرد شده . سپس نمک و فلفل نیز اضافه شود
بگذارید سوپ به مدت 75-90 دقیقه بجوشد تا لوبیا خوب و لطیف شود. در صورت استفاده از کنسرو لوبیا ، فقط 30 دقیقه سوپ را بجوشانید. اگر در حین پختن سوپ آبکم شد ، کمی آب بیشتری اضافه کنید. در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل بزنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
لوبیای خشک را با آب سرد بپوشانید و یک شب آنها را خیس کنید.
در یک قابلمه متوسط 8 فنجان آب ریخته و بگذارید جوش بیاید. لوبیا لیمو خشک را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.
در یک قابلمه ، روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا داغ شود . پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود . سیر خرد شده و سس را به مدت 3-4 دقیقه بیشتر اضافه کنید تا معطر شود.
هویج ، کرفس و لوبیا لیمو خیس شده را در قابلمه اضافه کنید.
5فنجان اب داخل قابلمه ریخته و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش بیاورید. هر وقت کف روی مواد را گرفت ان را خارج کنید .
سپس گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، به همراه شوید خرد شده خرد شده . سپس نمک و فلفل نیز اضافه شود
بگذارید سوپ به مدت 75-90 دقیقه بجوشد تا لوبیا خوب و لطیف شود. در صورت استفاده از کنسرو لوبیا ، فقط 30 دقیقه سوپ را بجوشانید. اگر در حین پختن سوپ آبکم شد ، کمی آب بیشتری اضافه کنید. در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل بزنید.