خانه » دستور پخت ها » سوپ لوبیا

سوپ لوبیا

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

در یک شب سرد ، هیچ چیز بهتر از یک کاسه داغ وجود ندارد. این سوپ سالم ، مغذی و طعمی بسیار عالی دارد. با مجموعه ای از سبزیجات رنگارنگ و شوید تازه ، این غذایی است که می توانید در مورد آن احساس خوبی داشته باشید.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 294کالری از چربی 63
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 7g11%
چربی های اشباع شده 1g5%

ویتامین C 10%
کلسیم 84%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت39 دقیقهکل زمان1 hr 50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

4 فنجان لوبیا سفید
1 عدد پیاز شیرین بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
روغن زیتون
2 عدد هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده را به صورت دور ریز خرد کنید
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
5 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 عدد سیر خرد شده
کرفس

1

لوبیای خشک را با آب سرد بپوشانید و یک شب آنها را خیس کنید.

2

در یک قابلمه متوسط 8 فنجان آب ریخته و بگذارید جوش بیاید. لوبیا لیمو خشک را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.

3

در یک قابلمه ، روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا داغ شود . پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود . سیر خرد شده و سس را به مدت 3-4 دقیقه بیشتر اضافه کنید تا معطر شود.

4

هویج ، کرفس و لوبیا لیمو خیس شده را در قابلمه اضافه کنید.

5

5فنجان اب داخل قابلمه ریخته و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش بیاورید. هر وقت کف روی مواد را گرفت ان را خارج کنید .

سپس گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، به همراه شوید خرد شده خرد شده . سپس نمک و فلفل نیز اضافه شود

6

بگذارید سوپ به مدت 75-90 دقیقه بجوشد تا لوبیا خوب و لطیف شود. در صورت استفاده از کنسرو لوبیا ، فقط 30 دقیقه سوپ را بجوشانید. اگر در حین پختن سوپ آبکم شد ، کمی آب بیشتری اضافه کنید. در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل بزنید.

مواد تشکیل دهنده

 4 فنجان لوبیا سفید
 1 عدد پیاز شیرین بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
 روغن زیتون
 2 عدد هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده را به صورت دور ریز خرد کنید
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
 5 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده خرد شده
  نمک و فلفل سیاه
 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
 1 عدد سیر خرد شده
 کرفس

راهنمایی ها

1

لوبیای خشک را با آب سرد بپوشانید و یک شب آنها را خیس کنید.

2

در یک قابلمه متوسط 8 فنجان آب ریخته و بگذارید جوش بیاید. لوبیا لیمو خشک را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.

3

در یک قابلمه ، روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا داغ شود . پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود . سیر خرد شده و سس را به مدت 3-4 دقیقه بیشتر اضافه کنید تا معطر شود.

4

هویج ، کرفس و لوبیا لیمو خیس شده را در قابلمه اضافه کنید.

5

5فنجان اب داخل قابلمه ریخته و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش بیاورید. هر وقت کف روی مواد را گرفت ان را خارج کنید .

سپس گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، به همراه شوید خرد شده خرد شده . سپس نمک و فلفل نیز اضافه شود

6

بگذارید سوپ به مدت 75-90 دقیقه بجوشد تا لوبیا خوب و لطیف شود. در صورت استفاده از کنسرو لوبیا ، فقط 30 دقیقه سوپ را بجوشانید. اگر در حین پختن سوپ آبکم شد ، کمی آب بیشتری اضافه کنید. در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل بزنید.

سوپ لوبیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا