خانه » دستور پخت ها » پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی

نویسندهدانیال
سختیمتوسط

اگر طرفدار پنکیک هستید پیشنهاد میکنم خواندن این دستور غذایی رو از دست ندید. پنکیک شکلاتی برای صبحانه بسیار مناسب است و به دلیل وجود کاکائو انرژی می‌دهد. پنکیک یک صبحانه کامل و مقوی است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۲

وعده 2


مقدار در هر وعده
کالری 103
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 5g8%
سدیم 142mg6%
مجموع کربوهیدرات 11g4%
فیبر غذایی 3g12%
قند 5g
پروتئین 4g8%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت25 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای2 Servings

مواد لازم برای طبخ پنکیک شکلاتی
آرد سفید
شیر
کره
تخم مرغ
پودر کاکائو
شکر
بیکینگ پودر
وانیل

1

شکر و تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی مخلوط میکنیم تا مقداری سفت شود. سپس کره آب شده و شیر را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و دوباره مواد را با قاشق مخلوط می‌کنیم.

2

حال باید پودر کاکائو را به مواد اضافه کنیم و با هم زن برقی خوب مخلوط کنیم. در انتها آرد و بیکینگ پودر را اَلَک کرده و آرام آرام در حال به هم زدم به مواد اضافه می‌کنیم.

3

حواستان باشد مواد به میزانی باید سفت شود که داخل ماهیتانه نه از هم وا برود و نه آن قدر سفت باشد که تمام ماهیتابه را فرا نگیرد بنابراین تمام آرد را نباید به موادمان اضافه کنیم.

4

در آخر باید زیر ماهیتابه را با حرارت کم روشن کنید تا داغ شود و سپس یک ملاقه از مواد را درون ماهیتابه بریزید. حواستان باشد هر وقت مواد شروع به حباب زدن کرد و کمی سفت شد باید آن را برگردانید؛ چندین بار این حرکت را انجام دهید تا خوب‌ آماده شود.

5

پس از آماده شدن می‌توانید آن را با انواع میوه‌ها و خامه و سس شکلات و... تزئین کنید و میل فرمایید.

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای طبخ پنکیک شکلاتی
 آرد سفید
 شیر
 کره
 تخم مرغ
 پودر کاکائو
 شکر
 بیکینگ پودر
 وانیل

راهنمایی ها

1

شکر و تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی مخلوط میکنیم تا مقداری سفت شود. سپس کره آب شده و شیر را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و دوباره مواد را با قاشق مخلوط می‌کنیم.

2

حال باید پودر کاکائو را به مواد اضافه کنیم و با هم زن برقی خوب مخلوط کنیم. در انتها آرد و بیکینگ پودر را اَلَک کرده و آرام آرام در حال به هم زدم به مواد اضافه می‌کنیم.

3

حواستان باشد مواد به میزانی باید سفت شود که داخل ماهیتانه نه از هم وا برود و نه آن قدر سفت باشد که تمام ماهیتابه را فرا نگیرد بنابراین تمام آرد را نباید به موادمان اضافه کنیم.

4

در آخر باید زیر ماهیتابه را با حرارت کم روشن کنید تا داغ شود و سپس یک ملاقه از مواد را درون ماهیتابه بریزید. حواستان باشد هر وقت مواد شروع به حباب زدن کرد و کمی سفت شد باید آن را برگردانید؛ چندین بار این حرکت را انجام دهید تا خوب‌ آماده شود.

5

پس از آماده شدن می‌توانید آن را با انواع میوه‌ها و خامه و سس شکلات و... تزئین کنید و میل فرمایید.

پنکیک شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا