خانه » دستور پخت ها » شیر برنج زعفرانی

شیر برنج زعفرانی

نویسندهدانیال
سختیمبتدی

شیربرنج یک صبحانه‌ی کاملا مقوی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید آن را میل کنید. زعفران و گلاب می‌تواند رنگ، بو و طعم شیربرنج را فوغ‌العاده کند. پیشنهاد می‌شود شیربرنج را در ماه مبارک رمضان میل فرمایید زیرا باعث افزایش انرژی شما می‌شود و بسیار مقوی و پر از ویتامین است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۳

وعده 3


مقدار در هر وعده
کالری 94
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 2.02g4%
کلسترول 7.81mg3%
سدیم 45.91mg2%
پتاسیم 148.75mg5%
مجموع کربوهیدرات 14.65g5%
فیبر غذایی 0.05g1%
قند 4.95g
پروتئین 4.06g9%

کلسیم 118.88%
آهن 0.11%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی5 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای3 Servings

مواد لازم برای طبخ شیربرنج زعفرانی
برنج
شیر
شکر
هل
زعفران دم کرده
گلاب

1

برنج را با یک لیوان آب میگذاریم روی شعله‌ی متوسط تا کاملا پخته و شفته شود. توجه داشته باشید که بیشتر آب ریخته شده باید خشک شود.

2

سپس شکر، شیر، زعفران و هل را درون قابلمه اضافه میکنیم. سپس حرارت را روی متوسط می‌گذاریم تا جوش بیاد و مواد به خورد برنج برود.

3

سپس می‌گذاریم شیربرنج ما به غلظت مناسبش برسد و در انتها گلاب را برای خوش‌طعم و بو شدنش اضافه می‌کنیم.

4

شیربرنج آماده است و می‌توانید آن را با نان میل کنید. برای تزئین کردن شیر برنج می‌توانید از پودر دارچین و گل محمدی و... استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای طبخ شیربرنج زعفرانی
 برنج
 شیر
 شکر
 هل
 زعفران دم کرده
 گلاب

راهنمایی ها

1

برنج را با یک لیوان آب میگذاریم روی شعله‌ی متوسط تا کاملا پخته و شفته شود. توجه داشته باشید که بیشتر آب ریخته شده باید خشک شود.

2

سپس شکر، شیر، زعفران و هل را درون قابلمه اضافه میکنیم. سپس حرارت را روی متوسط می‌گذاریم تا جوش بیاد و مواد به خورد برنج برود.

3

سپس می‌گذاریم شیربرنج ما به غلظت مناسبش برسد و در انتها گلاب را برای خوش‌طعم و بو شدنش اضافه می‌کنیم.

4

شیربرنج آماده است و می‌توانید آن را با نان میل کنید. برای تزئین کردن شیر برنج می‌توانید از پودر دارچین و گل محمدی و... استفاده کنید.

شیر برنج زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا