شیربرنج یک صبحانهی کاملا مقوی و خوشمزه میباشد که میتوانید آن را میل کنید. زعفران و گلاب میتواند رنگ، بو و طعم شیربرنج را فوغالعاده کند. پیشنهاد میشود شیربرنج را در ماه مبارک رمضان میل فرمایید زیرا باعث افزایش انرژی شما میشود و بسیار مقوی و پر از ویتامین است.
مناسب برای چند نفر ۳
وعده 3
- مقدار در هر وعده
- کالری 94
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 2.02g4%
- کلسترول 7.81mg3%
- سدیم 45.91mg2%
- پتاسیم 148.75mg5%
- مجموع کربوهیدرات 14.65g5%
- فیبر غذایی 0.05g1%
- قند 4.95g
- پروتئین 4.06g9%
- کلسیم 118.88%
- آهن 0.11%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برنج را با یک لیوان آب میگذاریم روی شعلهی متوسط تا کاملا پخته و شفته شود. توجه داشته باشید که بیشتر آب ریخته شده باید خشک شود.
سپس شکر، شیر، زعفران و هل را درون قابلمه اضافه میکنیم. سپس حرارت را روی متوسط میگذاریم تا جوش بیاد و مواد به خورد برنج برود.
سپس میگذاریم شیربرنج ما به غلظت مناسبش برسد و در انتها گلاب را برای خوشطعم و بو شدنش اضافه میکنیم.
شیربرنج آماده است و میتوانید آن را با نان میل کنید. برای تزئین کردن شیر برنج میتوانید از پودر دارچین و گل محمدی و... استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برنج را با یک لیوان آب میگذاریم روی شعلهی متوسط تا کاملا پخته و شفته شود. توجه داشته باشید که بیشتر آب ریخته شده باید خشک شود.
سپس شکر، شیر، زعفران و هل را درون قابلمه اضافه میکنیم. سپس حرارت را روی متوسط میگذاریم تا جوش بیاد و مواد به خورد برنج برود.
سپس میگذاریم شیربرنج ما به غلظت مناسبش برسد و در انتها گلاب را برای خوشطعم و بو شدنش اضافه میکنیم.
شیربرنج آماده است و میتوانید آن را با نان میل کنید. برای تزئین کردن شیر برنج میتوانید از پودر دارچین و گل محمدی و... استفاده کنید.