فروشگاه زعفران

بادمجان کبابی

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

یک وعده غذایی متفاوت 🤨با ، بادمجام کباب شده😋

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 120کالری از چربی 75
درصد نیاز روزانه *
سدیم 60mg3%

ویتامین A 10%
ویتامین C 15%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 قاشق غذاخوری نمک
3 عدد بادمجان
1٫30 فنجان روغن زیتون
1 پیاله آب گرم

1

و 2قاشق غذا خوری نمک را در 1 لیوان آب گرم حل کنید. هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود.
در یک کاسه بزرگ ، 6 تا 8 فنجان آب سرد اضافه کنید. کنار بگذارید (این آب نمک است).

2

ساقه بادمجان را ببرید. در حالی هضم پوست بادمجان برای برخی دشوار است . برش های بادمجان را در ظرف آب نمک قرار دهید

3

یک بشقاب روی ظرف قرار دهید و بگذارید حداقل 30 و حداکثر یک ساعت خیس شود.

4

سپس آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا آب آنها خارج شود

5

سپس کف ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری نمک بپاشید و بعد بادمجان هارا در ماهیتابه بچینید.

6

بعد از اینکه یک طرف بامجان ها پخته شد .آنها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

مواد تشکیل دهنده

 2 قاشق غذاخوری نمک
 3 عدد بادمجان
 1٫30 فنجان روغن زیتون
 1 پیاله آب گرم

راهنمایی ها

1

و 2قاشق غذا خوری نمک را در 1 لیوان آب گرم حل کنید. هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود.
در یک کاسه بزرگ ، 6 تا 8 فنجان آب سرد اضافه کنید. کنار بگذارید (این آب نمک است).

2

ساقه بادمجان را ببرید. در حالی هضم پوست بادمجان برای برخی دشوار است . برش های بادمجان را در ظرف آب نمک قرار دهید

3

یک بشقاب روی ظرف قرار دهید و بگذارید حداقل 30 و حداکثر یک ساعت خیس شود.

4

سپس آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا آب آنها خارج شود

5

سپس کف ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری نمک بپاشید و بعد بادمجان هارا در ماهیتابه بچینید.

6

بعد از اینکه یک طرف بامجان ها پخته شد .آنها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

بادمجان کبابی