این تارت طعمی متفاوت از تارت های همیشگی دارد که کیفیت زعفران استفاده شده در ان بسیار حائز اهمیت است
وعده 6
- مقدار در هر وعده
- کالری 390
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 18g28%
- مجموع کربوهیدرات 56g19%
- فیبر غذایی 2g8%
- پروتئین 11g22%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید
شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید
25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید
تارت شما اماده نوش جان شدن است
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید
شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید
25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید
تارت شما اماده نوش جان شدن است