فروشگاه زعفران

تارت انبه زغفرانی

نویسندهسرآشپز
سختیمتوسط

این تارت طعمی متفاوت از تارت های همیشگی دارد که کیفیت زعفران استفاده شده در ان بسیار حائز اهمیت است

حقایق تغذیه

وعده 6


مقدار در هر وعده
کالری 390
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 18g28%
مجموع کربوهیدرات 56g19%
فیبر غذایی 2g8%
پروتئین 11g22%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای6 Servings

1 ¼ فنجان آرد
5 قاشق غذاخوری کره
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
½ قاشق چایخوری زعفران
2 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری کره
¼ پیاله شکر
2 عدد انبه
4 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق چایخوری آبلیمو

1

یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید

2

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید

3

شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید

4

25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید

5

تارت شما اماده نوش جان شدن است

مواد تشکیل دهنده

 1 ¼ فنجان آرد
 5 قاشق غذاخوری کره
 1 عدد زرده تخم مرغ
 2 قاشق غذاخوری شکر
 ½ قاشق چایخوری زعفران
 2 قاشق غذاخوری شیر
 3 قاشق غذاخوری کره
 ¼ پیاله شکر
 2 عدد انبه
 4 قاشق غذاخوری عسل
 2 قاشق چایخوری آبلیمو

راهنمایی ها

1

یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید

2

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید

3

شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید

4

25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید

5

تارت شما اماده نوش جان شدن است

تارت انبه زغفرانی