فروشگاه زعفران

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری وعده غذایی لذیذ است که به صورت خوراک گوشت همراه با گرام ماسالا و ادویه و سس کاری هندی سرو میشود. این وعده اصلی را میتوان همراه با برنج باسماتی و یا بصورت خوراک همراه با سبزیجات بخارپز شده مانند اسفناج و بروکلی سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 443.1
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 25g39%
کلسترول 115.6mg39%
پتاسیم 926.1mg27%
مجموع کربوهیدرات 19.4g7%
فیبر غذایی 3.1g13%
قند 0.7g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

خوراک گوشت
500 گرم گوشت چرخ کرده
زنجبیل
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری گشنیز
میخک
دارچین
گردو خرد شده
فلفل سیاه
فلفل هندی (cayenne)
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری ماست ساده
روغن
سس کاری
1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
3 عدد سیر ریز خرد شده
1 اونس زنجبیل رنده شده
گشنیز خرد شده
3 قاشق چایخوری کاری هندی
400 ml گوجه خرد شده بدون پوست
1 پیاله آب
1 پیاله کلم پیچ خرد شده
خامه کم چرب
1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
برگ گشنیز خرد شده

1

برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.

2

در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.

4

کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.

مواد تشکیل دهنده

خوراک گوشت
 500 گرم گوشت چرخ کرده
 زنجبیل
 1 قاشق چایخوری زیره سبز
 1 قاشق چایخوری گشنیز
 میخک
 دارچین
 گردو خرد شده
 فلفل سیاه
 فلفل هندی (cayenne)
 1 قاشق چایخوری نمک
 2 قاشق چایخوری ماست ساده
 روغن
سس کاری
 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
 3 عدد سیر ریز خرد شده
 1 اونس زنجبیل رنده شده
 گشنیز خرد شده
 3 قاشق چایخوری کاری هندی
 400 ml گوجه خرد شده بدون پوست
 1 پیاله آب
 1 پیاله کلم پیچ خرد شده
 خامه کم چرب
 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
 برگ گشنیز خرد شده

راهنمایی ها

1

برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.

2

در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.

4

کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری