خانه » دستور پخت ها » خوراک کوفته قلقلی با سس کاری

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری وعده غذایی لذیذ است که به صورت خوراک گوشت همراه با گرام ماسالا و ادویه و سس کاری هندی سرو میشود. این وعده اصلی را میتوان همراه با برنج باسماتی و یا بصورت خوراک همراه با سبزیجات بخارپز شده مانند اسفناج و بروکلی سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 443.1
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 25g39%
کلسترول 115.6mg39%
پتاسیم 926.1mg27%
مجموع کربوهیدرات 19.4g7%
فیبر غذایی 3.1g13%
قند 0.7g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

خوراک گوشت
500 گرم گوشت چرخ کرده
زنجبیل
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری گشنیز
میخک
دارچین
گردو خرد شده
فلفل سیاه
فلفل هندی (cayenne)
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری ماست ساده
روغن
سس کاری
1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
3 عدد سیر ریز خرد شده
1 اونس زنجبیل رنده شده
گشنیز خرد شده
3 قاشق چایخوری کاری هندی
400 ml گوجه خرد شده بدون پوست
1 پیاله آب
1 پیاله کلم پیچ خرد شده
خامه کم چرب
1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
برگ گشنیز خرد شده

1

برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.

2

در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.

4

کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.

مواد تشکیل دهنده

خوراک گوشت
 500 گرم گوشت چرخ کرده
 زنجبیل
 1 قاشق چایخوری زیره سبز
 1 قاشق چایخوری گشنیز
 میخک
 دارچین
 گردو خرد شده
 فلفل سیاه
 فلفل هندی (cayenne)
 1 قاشق چایخوری نمک
 2 قاشق چایخوری ماست ساده
 روغن
سس کاری
 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
 3 عدد سیر ریز خرد شده
 1 اونس زنجبیل رنده شده
 گشنیز خرد شده
 3 قاشق چایخوری کاری هندی
 400 ml گوجه خرد شده بدون پوست
 1 پیاله آب
 1 پیاله کلم پیچ خرد شده
 خامه کم چرب
 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
 برگ گشنیز خرد شده

راهنمایی ها

1

برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.

2

در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.

4

کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.

خوراک کوفته قلقلی با سس کاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا