خوراک کوفته قلقلی با سس کاری وعده غذایی لذیذ است که به صورت خوراک گوشت همراه با گرام ماسالا و ادویه و سس کاری هندی سرو میشود. این وعده اصلی را میتوان همراه با برنج باسماتی و یا بصورت خوراک همراه با سبزیجات بخارپز شده مانند اسفناج و بروکلی سرو نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 443.1
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 25g39%
- کلسترول 115.6mg39%
- پتاسیم 926.1mg27%
- مجموع کربوهیدرات 19.4g7%
- فیبر غذایی 3.1g13%
- قند 0.7g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.
در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.
کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه کوفته قلقلی ها، در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ شده، زنجبیل، گشنیز، ادویه ها و گردو خرد شده را همراه با ماست بخوبی مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا یکدست شوند.
از مواد اندازه توپ های کوچک برداشته و با دست فرم میدهیم.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و کوفته قلقلی ها را تفت میدهیم تا تمام قسمت های آنها به رنگ طلایی برشته درآیند.
در تابه ای متوسط، پیاز و سیر خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شوند. پشنیز را به مواد افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. دایم مواد را هم میزنیم. سپس پودر کاری و گوجه های خرد شده بدون پوست را به مواد افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کوفته قلقلی های از قبل تفت داده شده را به مواد افزوده و با افزودن مقداری آب، با مواد میپوشانیم. حرارت را بیشتر کرده تا مواد بجوش آیند، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه فرصت میدهیم تا بپزد.
کلم پیچ خرد شده را همراه با سبزیجات باقی مانده به کوفته قلقلی ها اضافه کرده و با 10 دقیقه دیگر میپزیم. هر از چندگاهی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.
چند دقیقه آخر پخت، خامه، نمک و گرام ماسالا را اضافه کرده و همراه با برنج سرو میکنیم.