خانه » دستور پخت ها » سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

نویسندهسلنیا
سختیمبتدی

سیب زمینی های سوخاری ترد همراه با پنیر پارمزان که در دهان آب شده و بسیار از سیب زمینی های سرخ شده معمول لذیذتر و خوش طعم تر هستند. میتوانید این سیب زمینی های تنوری را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 303
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 14g22%
کلسترول 19mg7%
سدیم 398mg17%
مجموع کربوهیدرات 30g10%
فیبر غذایی 3g12%
قند 1g
پروتئین 13g26%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی شسته و نصف شده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاله پنیر پارمزان
فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه
سس سیر
سیر خرد شده (دو نیم شده)
آبلیمو
آب یخ
4 فنجان روغن آفتابگردان یا کانولا
نمک

سیب زمینی سوخاری
1

کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.

2

سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.

3

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.

سس سیر
4

حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.

5

روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)

مواد تشکیل دهنده

سیب زمینی سوخاری
 سیب زمینی شسته و نصف شده
 1 قاشق غذاخوری روغن
 1 پیاله پنیر پارمزان
 فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه
سس سیر
 سیر خرد شده (دو نیم شده)
 آبلیمو
 آب یخ
 4 فنجان روغن آفتابگردان یا کانولا
 نمک

راهنمایی ها

سیب زمینی سوخاری
1

کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.

2

سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.

3

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.

سس سیر
4

حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.

5

روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا