سیب زمینی های سوخاری ترد همراه با پنیر پارمزان که در دهان آب شده و بسیار از سیب زمینی های سرخ شده معمول لذیذتر و خوش طعم تر هستند. میتوانید این سیب زمینی های تنوری را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.
- مقدار در هر وعده
- کالری 303
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 14g22%
- کلسترول 19mg7%
- سدیم 398mg17%
- مجموع کربوهیدرات 30g10%
- فیبر غذایی 3g12%
- قند 1g
- پروتئین 13g26%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.
سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.
فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.
حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.
روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.
سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.
فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.
حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.
روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)