خانه » دستور پخت ها » سوپ جو زعفرانی (قرمز)

سوپ جو زعفرانی (قرمز)

نویسندهدانیال
سختیمتوسط

سوپ زعفرانی که با نام سوپ قرمز هم شناخته می‌شود یک پیش‌غذای رسمی است که در رستوران ها سرو می‌شود.‌ سوپ زعفرانی برخلاف سوپ‌های معمولی که طبخ می‌کنید، دارای رنگ، طعم و بوی بسیار متفاوت و جذاب تری هستند‌. پیشنهاد می‌کنیم این سوپ را در هوایی پاییزی و سرد طبخ کنید و از خوردنش کنار خانواده لذت ببرید!

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 170
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 6g10%
مجموع کربوهیدرات 28g10%
پروتئین 12g24%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی45 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان1 hr 5 دقیقه
مناسب برای1 نفر

مواد مورد نیاز برای طبخ سوپ جو زعفرانی
جو
آب مرغ
عصاره مرغ
رب گوجه
گوجه فرنگی
هویج
پیاز
کره
سیر
زعفران دم کرده
نمک و فلفل و ادویه کاری

طرز تهبه سوپ جو زعفرانی (قرمز)
1

ابتدا گوجه و سیر و پیاز را پوست بکنید. سپس گوجه و پیاز را خرد کنید و کل مواد را داخل یک میکسر بریزید تا خوب مخلوط شود‌.

2

زعفران را دم کرده و آماده کنید. سپس هویج را رنده کنید و همراه با جو پرک به داخل قابلمه بریزید. حالا مخلوطی که در مرحله‌ی اول با میکسر درست کردید را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ به زمان نیم ساعت با حرارت متوسط بپزد.

3

حالا روغنی را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید گرم شود تا رب گوجه را درون آن بریزد و خوب تفت دهید. سپس رب گوجه را درون سوپ بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر پخته شود.

4

در مرحله‌ی آخر نمک و فلفل و ادویه را به سوپ اضافه کنید.
شما موفق شدید یک سوپ زعفرانی درست کنید و پیشنهاد میدم این سوپ را با آبلیمو و آبغوره میل فرمایید.

مواد تشکیل دهنده

مواد مورد نیاز برای طبخ سوپ جو زعفرانی
 جو
 آب مرغ
 عصاره مرغ
 رب گوجه
 گوجه فرنگی
 هویج
 پیاز
 کره
 سیر
 زعفران دم کرده
 نمک و فلفل و ادویه کاری

راهنمایی ها

طرز تهبه سوپ جو زعفرانی (قرمز)
1

ابتدا گوجه و سیر و پیاز را پوست بکنید. سپس گوجه و پیاز را خرد کنید و کل مواد را داخل یک میکسر بریزید تا خوب مخلوط شود‌.

2

زعفران را دم کرده و آماده کنید. سپس هویج را رنده کنید و همراه با جو پرک به داخل قابلمه بریزید. حالا مخلوطی که در مرحله‌ی اول با میکسر درست کردید را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ به زمان نیم ساعت با حرارت متوسط بپزد.

3

حالا روغنی را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید گرم شود تا رب گوجه را درون آن بریزد و خوب تفت دهید. سپس رب گوجه را درون سوپ بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر پخته شود.

4

در مرحله‌ی آخر نمک و فلفل و ادویه را به سوپ اضافه کنید.
شما موفق شدید یک سوپ زعفرانی درست کنید و پیشنهاد میدم این سوپ را با آبلیمو و آبغوره میل فرمایید.

سوپ جو زعفرانی (قرمز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا