فروشگاه زعفران

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

نویسندهسلنیا
سختیمبتدی

سیب زمینی های سوخاری ترد همراه با پنیر پارمزان که در دهان آب شده و بسیار از سیب زمینی های سرخ شده معمول لذیذتر و خوش طعم تر هستند. میتوانید این سیب زمینی های تنوری را همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 303
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 14g22%
کلسترول 19mg7%
سدیم 398mg17%
مجموع کربوهیدرات 30g10%
فیبر غذایی 3g12%
قند 1g
پروتئین 13g26%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی شسته و نصف شده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاله پنیر پارمزان
فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه
سس سیر
سیر خرد شده (دو نیم شده)
آبلیمو
آب یخ
4 فنجان روغن آفتابگردان یا کانولا
نمک

سیب زمینی سوخاری
1

کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.

2

سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.

3

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.

سس سیر
4

حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.

5

روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)

مواد تشکیل دهنده

سیب زمینی سوخاری
 سیب زمینی شسته و نصف شده
 1 قاشق غذاخوری روغن
 1 پیاله پنیر پارمزان
 فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه
سس سیر
 سیر خرد شده (دو نیم شده)
 آبلیمو
 آب یخ
 4 فنجان روغن آفتابگردان یا کانولا
 نمک

راهنمایی ها

سیب زمینی سوخاری
1

کف ظرف مخصوص فر را با استفاده از روغن چرب میکنیم. پنیر پارمزان را کف ظرف پخش میکنیم.

2

سیب زمینی های شسته شده را دو نیم کرده و بخوبی با روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه میپوشانیم.
سپس سیب زمینی ها را از سمتی که دو نیم شده اند، روی پنیر میچینیم.

3

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کرده و مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که سیب زمینی ها تنوری و پنیر پارمزان طلایی رنگ شود.
مواد را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.

سس سیر
4

حبه های سیر را دو نیم کرده و همراه با نمک، یک چهارم فنجان آبلیمو و یک چهارم فنجان آب یخ در غذاساز بخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست و یکنواخت شود.

5

روغن را از قبل در یخچال قرار داده تا یخ ببند اما همچنان حالت مایع داشته باشد.
پس از آنکه مخلوط سیر یکنواخت و یکدست شد، روغ را آرام به مواد می افزاییم(هر بار یک فنجان) (3 ونیم فنجان کفایت میکند)

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان