خانه » دستور پخت ها » شله زرد

شله زرد

نویسنده09011737847
سختیمتوسط

ابتدا قابلمه را بااب پر کرده اجازه میدهیم به جوش بیاید بعد برنج نیم دانه را که از قبل خیس کرده ایم به ان اضافه میکنیم برنج که کمی نرم شد شکر را اضافه کرده میگذاریم شکر در اب و برنج باز شود سپس زعفران سابیده شده را به ان اضافه کرده میگذاریم تا خوب بپزد

مناسب برای1 نفر

1 کیلوگرم برنج نیم دانه
3 کیلوگرم شکر
30 گرم زعفران
2 l اب

1

ابتدا قابلمه را بااب پر کرده اجازه میدهیم به جوش بیاید بعد برنج نیم دانه را که از قبل خیس کرده ایم به ان اضافه میکنیم برنج که کمی نرم شد شکر را اضافه کرده میگذاریم شکر در اب و برنج باز شود سپس زعفران سابیده شده را به ان اضافه کرده میگذاریم تا خوب بپزد

مواد تشکیل دهنده

 1 کیلوگرم برنج نیم دانه
 3 کیلوگرم شکر
 30 گرم زعفران
 2 l اب

راهنمایی ها

1

ابتدا قابلمه را بااب پر کرده اجازه میدهیم به جوش بیاید بعد برنج نیم دانه را که از قبل خیس کرده ایم به ان اضافه میکنیم برنج که کمی نرم شد شکر را اضافه کرده میگذاریم شکر در اب و برنج باز شود سپس زعفران سابیده شده را به ان اضافه کرده میگذاریم تا خوب بپزد

شله زرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا