فروشگاه زعفران

شیش کباب

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

ریشه اصلی این غذا مربوط به ترکیه میباشد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 342کالری از چربی 135

ویتامین A 163%
ویتامین C 63%
کلسیم 60%
آهن 3.9%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
2 سیر
1 ماست
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
ادویه جات از جمله ادویه کاری و..

1

ابتدا مواد مورد نیاز را تهیه کنید

2

سینه مرغ را چند دقیقه زیر آب بسیار سرد بشویید.

3

گوشت مرغ را روی حوله های کاغذی خشک کنید.

4

گوشت هارا را به اندازه مکعب خرد کنید.

5

سپس پیاز و سیر را رنده کنید

6

اب پیاز را خارج کنید و در یک کاسه جدا بریزید

7

پیاز و خمیر سیر را دور بریزید.

8

در یک کاسه شیشه / آب سیرو پیاز ، ماست، روغن ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید.

9

سپس مرغ هارا اضافه کنید

10

کاسه را بپوشانید و حداقل 4 ساعت آنرا در یخچال قرار دهید .

11

سیخ های چوبی را نیز دراب قرار دهید تا خیس شود (برای جلوگیری از سوختگی)

12

مرغ هارا از یخچال بیرون آورده و آنها را روی سیخ های کباببزنید. آنها را خیلی نزدیک هم نگذارید تا از پخت آنها مطمئن شوید.

13

روی سیخ ها نمک پاشید و آ ن هارا در ماهیتاپه قرار دهید. آنها را از همه طرف به طور مساوی کباب کنید ، در کل حدود 12 دقیقه. برای افزودن طعم اضافی می توانید ادویه ها را هنگام پخت روی کباب ها بپاشید.

مواد تشکیل دهنده

 2 عدد سینه مرغ
 1 عدد پیاز متوسط
 2 سیر
 1 ماست
 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 1 قاشق چایخوری نمک
 فلفل قرمز
 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ادویه جات از جمله ادویه کاری و..

راهنمایی ها

1

ابتدا مواد مورد نیاز را تهیه کنید

2

سینه مرغ را چند دقیقه زیر آب بسیار سرد بشویید.

3

گوشت مرغ را روی حوله های کاغذی خشک کنید.

4

گوشت هارا را به اندازه مکعب خرد کنید.

5

سپس پیاز و سیر را رنده کنید

6

اب پیاز را خارج کنید و در یک کاسه جدا بریزید

7

پیاز و خمیر سیر را دور بریزید.

8

در یک کاسه شیشه / آب سیرو پیاز ، ماست، روغن ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید.

9

سپس مرغ هارا اضافه کنید

10

کاسه را بپوشانید و حداقل 4 ساعت آنرا در یخچال قرار دهید .

11

سیخ های چوبی را نیز دراب قرار دهید تا خیس شود (برای جلوگیری از سوختگی)

12

مرغ هارا از یخچال بیرون آورده و آنها را روی سیخ های کباببزنید. آنها را خیلی نزدیک هم نگذارید تا از پخت آنها مطمئن شوید.

13

روی سیخ ها نمک پاشید و آ ن هارا در ماهیتاپه قرار دهید. آنها را از همه طرف به طور مساوی کباب کنید ، در کل حدود 12 دقیقه. برای افزودن طعم اضافی می توانید ادویه ها را هنگام پخت روی کباب ها بپاشید.

شیش کباب