خانه » دستور پخت ها » شیش کباب

شیش کباب

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

ریشه اصلی این غذا مربوط به ترکیه میباشد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 342کالری از چربی 135

ویتامین A 163%
ویتامین C 63%
کلسیم 60%
آهن 3.9%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
2 سیر
1 ماست
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
ادویه جات از جمله ادویه کاری و..

1

ابتدا مواد مورد نیاز را تهیه کنید

2

سینه مرغ را چند دقیقه زیر آب بسیار سرد بشویید.

3

گوشت مرغ را روی حوله های کاغذی خشک کنید.

4

گوشت هارا را به اندازه مکعب خرد کنید.

5

سپس پیاز و سیر را رنده کنید

6

اب پیاز را خارج کنید و در یک کاسه جدا بریزید

7

پیاز و خمیر سیر را دور بریزید.

8

در یک کاسه شیشه / آب سیرو پیاز ، ماست، روغن ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید.

9

سپس مرغ هارا اضافه کنید

10

کاسه را بپوشانید و حداقل 4 ساعت آنرا در یخچال قرار دهید .

11

سیخ های چوبی را نیز دراب قرار دهید تا خیس شود (برای جلوگیری از سوختگی)

12

مرغ هارا از یخچال بیرون آورده و آنها را روی سیخ های کباببزنید. آنها را خیلی نزدیک هم نگذارید تا از پخت آنها مطمئن شوید.

13

روی سیخ ها نمک پاشید و آ ن هارا در ماهیتاپه قرار دهید. آنها را از همه طرف به طور مساوی کباب کنید ، در کل حدود 12 دقیقه. برای افزودن طعم اضافی می توانید ادویه ها را هنگام پخت روی کباب ها بپاشید.

مواد تشکیل دهنده

 2 عدد سینه مرغ
 1 عدد پیاز متوسط
 2 سیر
 1 ماست
 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 1 قاشق چایخوری نمک
 فلفل قرمز
 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ادویه جات از جمله ادویه کاری و..

راهنمایی ها

1

ابتدا مواد مورد نیاز را تهیه کنید

2

سینه مرغ را چند دقیقه زیر آب بسیار سرد بشویید.

3

گوشت مرغ را روی حوله های کاغذی خشک کنید.

4

گوشت هارا را به اندازه مکعب خرد کنید.

5

سپس پیاز و سیر را رنده کنید

6

اب پیاز را خارج کنید و در یک کاسه جدا بریزید

7

پیاز و خمیر سیر را دور بریزید.

8

در یک کاسه شیشه / آب سیرو پیاز ، ماست، روغن ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید.

9

سپس مرغ هارا اضافه کنید

10

کاسه را بپوشانید و حداقل 4 ساعت آنرا در یخچال قرار دهید .

11

سیخ های چوبی را نیز دراب قرار دهید تا خیس شود (برای جلوگیری از سوختگی)

12

مرغ هارا از یخچال بیرون آورده و آنها را روی سیخ های کباببزنید. آنها را خیلی نزدیک هم نگذارید تا از پخت آنها مطمئن شوید.

13

روی سیخ ها نمک پاشید و آ ن هارا در ماهیتاپه قرار دهید. آنها را از همه طرف به طور مساوی کباب کنید ، در کل حدود 12 دقیقه. برای افزودن طعم اضافی می توانید ادویه ها را هنگام پخت روی کباب ها بپاشید.

شیش کباب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا