انچیلادا غذایی با اصالت مکزیکی که به راحتی در مدت زمانی کوتاه میتوان تهیه نمود و به عنوان وعده اصلی همراه با سس دلخواه همراه با برنج یا بدون برنج سرو نمود.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 168
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 9g14%
- کلسترول 21mg8%
- سدیم 687mg29%
- پتاسیم 299mg9%
- مجموع کربوهیدرات 16g6%
- پروتئین 6g12%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه سس انچیلادا، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم آرد را همراه با روغن کانولا حدود یک دقیقه تفت میدهیم. سپس سس قرمز، آب گوشت و نمک و فلفل را به آن افزوده اجازه میدهیم تا بجوشد. حرارت را کم کرده و درحین آماده سازی سایرمواد، دایم هم میزنیم.
در قابلمه ای نسبتا بزرگ گوشت و پیاز را همراه با روغن کانولا بخوبی تفت داده تا قهوه ای شود. چیلی های سبز را همراه با نمک به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای کوچک، نان های ترتیلا را همراه با روغن کانولا کمی تفت میدهیم تا نرم شده اما ترد نشوند. سپس نان های تفت داده شده را روی دستمال آشپزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. در ظرف مخصوص (9×13 اینچی) فر نصف فنجان از سس آماده شده میریزیم.
نان های ترتیلا را در سس آغشته کرده و کنار میگذاریم.
داخل هر یک از نان های ترتیلا را با استفاده از مخلوط گوشت و زیتون و پیازچه پر میکنیم. پنیر چدار رنده شده روی آن ریخته و رول میکنیم.
ترتیلاها را در ظرف مخصوص فر از یک سمت میچینیم.
باقی سس را روی مواد ریخته و یک لایه دیگر پنیر روی مواد میریزیم.
به مدت 20 دقیقه در فر قرار داده تا بخوبی برشته شوند.
همراه با برنج یا لوبیای پخته شده سرو کنید.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه سس انچیلادا، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم آرد را همراه با روغن کانولا حدود یک دقیقه تفت میدهیم. سپس سس قرمز، آب گوشت و نمک و فلفل را به آن افزوده اجازه میدهیم تا بجوشد. حرارت را کم کرده و درحین آماده سازی سایرمواد، دایم هم میزنیم.
در قابلمه ای نسبتا بزرگ گوشت و پیاز را همراه با روغن کانولا بخوبی تفت داده تا قهوه ای شود. چیلی های سبز را همراه با نمک به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای کوچک، نان های ترتیلا را همراه با روغن کانولا کمی تفت میدهیم تا نرم شده اما ترد نشوند. سپس نان های تفت داده شده را روی دستمال آشپزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. در ظرف مخصوص (9×13 اینچی) فر نصف فنجان از سس آماده شده میریزیم.
نان های ترتیلا را در سس آغشته کرده و کنار میگذاریم.
داخل هر یک از نان های ترتیلا را با استفاده از مخلوط گوشت و زیتون و پیازچه پر میکنیم. پنیر چدار رنده شده روی آن ریخته و رول میکنیم.
ترتیلاها را در ظرف مخصوص فر از یک سمت میچینیم.
باقی سس را روی مواد ریخته و یک لایه دیگر پنیر روی مواد میریزیم.
به مدت 20 دقیقه در فر قرار داده تا بخوبی برشته شوند.
همراه با برنج یا لوبیای پخته شده سرو کنید.
نوش جان