خانه » دستور پخت ها » انچیلادا

انچیلادا

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

انچیلادا غذایی با اصالت مکزیکی که به راحتی در مدت زمانی کوتاه میتوان تهیه نمود و به عنوان وعده اصلی همراه با سس دلخواه همراه با برنج یا بدون برنج سرو نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 168
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 9g14%
کلسترول 21mg8%
سدیم 687mg29%
پتاسیم 299mg9%
مجموع کربوهیدرات 16g6%
پروتئین 6g12%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

سس
1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
2 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
28 اونس سس قرمز مکزیکی
2 فنجان آب گوشت
نمک
فلفل سیاه
مواد داخل انچیلادا
1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط خردشده
8 اونس چیلی سبز خرد شده
نمک
1014 عدد نان ترتیلا
رویه
روغن کانولا
زیتون سیاه خرد شده
1 پیاله پیازچه
3 فنجان پنیر چدار رنده شده
گشنیز خرد شده

طرز تهیه سس
1

برای تهیه سس انچیلادا، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم آرد را همراه با روغن کانولا حدود یک دقیقه تفت میدهیم. سپس سس قرمز، آب گوشت و نمک و فلفل را به آن افزوده اجازه میدهیم تا بجوشد. حرارت را کم کرده و درحین آماده سازی سایرمواد، دایم هم میزنیم.

مواد داخل انچیلادا
2

در قابلمه ای نسبتا بزرگ گوشت و پیاز را همراه با روغن کانولا بخوبی تفت داده تا قهوه ای شود. چیلی های سبز را همراه با نمک به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم.

سایر مواد
3

در قابلمه ای کوچک، نان های ترتیلا را همراه با روغن کانولا کمی تفت میدهیم تا نرم شده اما ترد نشوند. سپس نان های تفت داده شده را روی دستمال آشپزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

انچیلادا
4

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. در ظرف مخصوص (9×13 اینچی) فر نصف فنجان از سس آماده شده میریزیم.
نان های ترتیلا را در سس آغشته کرده و کنار میگذاریم.

5

داخل هر یک از نان های ترتیلا را با استفاده از مخلوط گوشت و زیتون و پیازچه پر میکنیم. پنیر چدار رنده شده روی آن ریخته و رول میکنیم.

6

ترتیلاها را در ظرف مخصوص فر از یک سمت میچینیم.
باقی سس را روی مواد ریخته و یک لایه دیگر پنیر روی مواد میریزیم.

7

به مدت 20 دقیقه در فر قرار داده تا بخوبی برشته شوند.
همراه با برنج یا لوبیای پخته شده سرو کنید.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

سس
 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
 2 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
 28 اونس سس قرمز مکزیکی
 2 فنجان آب گوشت
 نمک
 فلفل سیاه
مواد داخل انچیلادا
 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
 500 گرم گوشت چرخ کرده
 1 عدد پیاز متوسط خردشده
 8 اونس چیلی سبز خرد شده
 نمک
 1014 عدد نان ترتیلا
رویه
 روغن کانولا
 زیتون سیاه خرد شده
 1 پیاله پیازچه
 3 فنجان پنیر چدار رنده شده
 گشنیز خرد شده

راهنمایی ها

طرز تهیه سس
1

برای تهیه سس انچیلادا، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم آرد را همراه با روغن کانولا حدود یک دقیقه تفت میدهیم. سپس سس قرمز، آب گوشت و نمک و فلفل را به آن افزوده اجازه میدهیم تا بجوشد. حرارت را کم کرده و درحین آماده سازی سایرمواد، دایم هم میزنیم.

مواد داخل انچیلادا
2

در قابلمه ای نسبتا بزرگ گوشت و پیاز را همراه با روغن کانولا بخوبی تفت داده تا قهوه ای شود. چیلی های سبز را همراه با نمک به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
حرارت را خاموش کرده و کنار میگذاریم.

سایر مواد
3

در قابلمه ای کوچک، نان های ترتیلا را همراه با روغن کانولا کمی تفت میدهیم تا نرم شده اما ترد نشوند. سپس نان های تفت داده شده را روی دستمال آشپزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

انچیلادا
4

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. در ظرف مخصوص (9×13 اینچی) فر نصف فنجان از سس آماده شده میریزیم.
نان های ترتیلا را در سس آغشته کرده و کنار میگذاریم.

5

داخل هر یک از نان های ترتیلا را با استفاده از مخلوط گوشت و زیتون و پیازچه پر میکنیم. پنیر چدار رنده شده روی آن ریخته و رول میکنیم.

6

ترتیلاها را در ظرف مخصوص فر از یک سمت میچینیم.
باقی سس را روی مواد ریخته و یک لایه دیگر پنیر روی مواد میریزیم.

7

به مدت 20 دقیقه در فر قرار داده تا بخوبی برشته شوند.
همراه با برنج یا لوبیای پخته شده سرو کنید.
نوش جان

انچیلادا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا