مرغ سوخاری همراه با سس مخصوص و اسپاگتی، غذایی لذیذ تهیه شده از تکه های مرغ سوخاری، ادویه ایتالیایی و پنیر پارمزان وعده ای کامل است که میتوان براحتی تهیه نمود و نوش جان کرد.
- مقدار در هر وعده
- کالری 217
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 3.1g5%
- کلسترول 72.5mg25%
- سدیم 263.7mg11%
- پتاسیم 389.8mg12%
- مجموع کربوهیدرات 14.3g5%
- فیبر غذایی 0.5g2%
- قند 1.7g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
در قابلمه ای متوسط گوجه های تکه شده را همراه با آب گوجه، پیاز نصفه شده، حبه های سیر، روغن اورگانو و فلفل به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
هر از چندگاهی هر 15 دقیقه یکبار سس را با استفاده از قاشق چوبی هم میزنیم.
سس را از روی حرارت برداشته و پیاز و سیر را با استفاده از چنگال خارج میکنیم. حبه های سیر را له کرده و همراه با نمک مجددا به مواد اضافه میکنیم.
باترمیلک، فلفل قرمز را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک در کاسه ای مخلوط میکنیم. تکه های مرغ را به خوبی با مواد آغشته میکنیم و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار میدهیم.
تابه ای مخصوص تا نیمه روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و تا دمای 350 درجه داغ میکنیم.
در کاسه ای جدا آرد، ادویه، 2 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه را مخلوط کرده و تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ های زده شده میپوشانیم.
تکه های مرغ را در آرد غلتانده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط آب را بجوش آورده و اسپاگتی را مانند همیشه پخته و آبکش میکنیم.
3 الی 4 دقیقه زمان به تکه های مرغ میدهیم تا ترد و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ سوخاری شده را با استفاده از دو قاشق غذاخوری سس، یک تکه ورقه ای پنیر موتزارلا و مقداری پنیر پارمزان میپوشانیم در فر با دمای 350 درجه بمدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.
کف ظرف را با یک فنجان سس مارینارای گرم پوشانده تکه های مرغ را روی آن قرار داده با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین کرده و همراه با اسپاگتی سرو میکنیم.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
در قابلمه ای متوسط گوجه های تکه شده را همراه با آب گوجه، پیاز نصفه شده، حبه های سیر، روغن اورگانو و فلفل به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
هر از چندگاهی هر 15 دقیقه یکبار سس را با استفاده از قاشق چوبی هم میزنیم.
سس را از روی حرارت برداشته و پیاز و سیر را با استفاده از چنگال خارج میکنیم. حبه های سیر را له کرده و همراه با نمک مجددا به مواد اضافه میکنیم.
باترمیلک، فلفل قرمز را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک در کاسه ای مخلوط میکنیم. تکه های مرغ را به خوبی با مواد آغشته میکنیم و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار میدهیم.
تابه ای مخصوص تا نیمه روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و تا دمای 350 درجه داغ میکنیم.
در کاسه ای جدا آرد، ادویه، 2 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه را مخلوط کرده و تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ های زده شده میپوشانیم.
تکه های مرغ را در آرد غلتانده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط آب را بجوش آورده و اسپاگتی را مانند همیشه پخته و آبکش میکنیم.
3 الی 4 دقیقه زمان به تکه های مرغ میدهیم تا ترد و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ سوخاری شده را با استفاده از دو قاشق غذاخوری سس، یک تکه ورقه ای پنیر موتزارلا و مقداری پنیر پارمزان میپوشانیم در فر با دمای 350 درجه بمدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.
کف ظرف را با یک فنجان سس مارینارای گرم پوشانده تکه های مرغ را روی آن قرار داده با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین کرده و همراه با اسپاگتی سرو میکنیم.
نوش جان