خانه » دستور پخت ها » مرغ سوخاری جنوبی با پنیر پارمزان

مرغ سوخاری جنوبی با پنیر پارمزان

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

مرغ سوخاری همراه با سس مخصوص و اسپاگتی، غذایی لذیذ تهیه شده از تکه های مرغ سوخاری، ادویه ایتالیایی و پنیر پارمزان وعده ای کامل است که میتوان براحتی تهیه نمود و نوش جان کرد.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 217
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 3.1g5%
کلسترول 72.5mg25%
سدیم 263.7mg11%
پتاسیم 389.8mg12%
مجموع کربوهیدرات 14.3g5%
فیبر غذایی 0.5g2%
قند 1.7g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

2 فنجان باتر میلک
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
3 پوند تکه های مرغ با استخوان بدون پوست
3 فنجان آرد همه کاره
1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
32 اونس سس مارینارا
8 اونس پنیر موتزارلا (8 قسمت تقسیم شده)
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
8 اونس اسپاگتی
8 عدد برگ ریحان
سس مارینارا
28 اونس گوجه های خرد شده بدون پوست
1 عدد پیاز متوسط نصف شده
2 عدد سیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری اورگانو خشک شده
فلفل قرمز، نمک

سس اورگانو
1

در قابلمه ای متوسط گوجه های تکه شده را همراه با آب گوجه، پیاز نصفه شده، حبه های سیر، روغن اورگانو و فلفل به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
هر از چندگاهی هر 15 دقیقه یکبار سس را با استفاده از قاشق چوبی هم میزنیم.

2

سس را از روی حرارت برداشته و پیاز و سیر را با استفاده از چنگال خارج میکنیم. حبه های سیر را له کرده و همراه با نمک مجددا به مواد اضافه میکنیم.

مرغ سوخاری
3

باترمیلک، فلفل قرمز را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک در کاسه ای مخلوط میکنیم. تکه های مرغ را به خوبی با مواد آغشته میکنیم و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار میدهیم.

4

تابه ای مخصوص تا نیمه روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و تا دمای 350 درجه داغ میکنیم.
در کاسه ای جدا آرد، ادویه، 2 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه را مخلوط کرده و تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ های زده شده میپوشانیم.

5

تکه های مرغ را در آرد غلتانده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط آب را بجوش آورده و اسپاگتی را مانند همیشه پخته و آبکش میکنیم.

6

3 الی 4 دقیقه زمان به تکه های مرغ میدهیم تا ترد و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ سوخاری شده را با استفاده از دو قاشق غذاخوری سس، یک تکه ورقه ای پنیر موتزارلا و مقداری پنیر پارمزان میپوشانیم در فر با دمای 350 درجه بمدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.

7

کف ظرف را با یک فنجان سس مارینارای گرم پوشانده تکه های مرغ را روی آن قرار داده با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین کرده و همراه با اسپاگتی سرو میکنیم.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

 2 فنجان باتر میلک
 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
 3 پوند تکه های مرغ با استخوان بدون پوست
 3 فنجان آرد همه کاره
 1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
 32 اونس سس مارینارا
 8 اونس پنیر موتزارلا (8 قسمت تقسیم شده)
 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
 8 اونس اسپاگتی
 8 عدد برگ ریحان
سس مارینارا
 28 اونس گوجه های خرد شده بدون پوست
 1 عدد پیاز متوسط نصف شده
 2 عدد سیر خرد شده
 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 1 قاشق غذاخوری اورگانو خشک شده
 فلفل قرمز، نمک

راهنمایی ها

سس اورگانو
1

در قابلمه ای متوسط گوجه های تکه شده را همراه با آب گوجه، پیاز نصفه شده، حبه های سیر، روغن اورگانو و فلفل به مدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
هر از چندگاهی هر 15 دقیقه یکبار سس را با استفاده از قاشق چوبی هم میزنیم.

2

سس را از روی حرارت برداشته و پیاز و سیر را با استفاده از چنگال خارج میکنیم. حبه های سیر را له کرده و همراه با نمک مجددا به مواد اضافه میکنیم.

مرغ سوخاری
3

باترمیلک، فلفل قرمز را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک در کاسه ای مخلوط میکنیم. تکه های مرغ را به خوبی با مواد آغشته میکنیم و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار میدهیم.

4

تابه ای مخصوص تا نیمه روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و تا دمای 350 درجه داغ میکنیم.
در کاسه ای جدا آرد، ادویه، 2 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه را مخلوط کرده و تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ های زده شده میپوشانیم.

5

تکه های مرغ را در آرد غلتانده و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط آب را بجوش آورده و اسپاگتی را مانند همیشه پخته و آبکش میکنیم.

6

3 الی 4 دقیقه زمان به تکه های مرغ میدهیم تا ترد و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ سوخاری شده را با استفاده از دو قاشق غذاخوری سس، یک تکه ورقه ای پنیر موتزارلا و مقداری پنیر پارمزان میپوشانیم در فر با دمای 350 درجه بمدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.

7

کف ظرف را با یک فنجان سس مارینارای گرم پوشانده تکه های مرغ را روی آن قرار داده با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین کرده و همراه با اسپاگتی سرو میکنیم.
نوش جان

مرغ سوخاری جنوبی با پنیر پارمزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا