پیتزای دیترویدی مستطیلی غذای سریع و آسان است که میتوان همراه با سوسیس یا بدون آن تهیه کرد.
تهیه این پیتزا بسیار آسان بوده و با استفاده از مواد ساده ای میتوان آن را تهیه نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 420
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 26g40%
- کلسترول 45mg15%
- سدیم 640mg27%
- مجموع کربوهیدرات 30g10%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 2g
- پروتئین 17g34%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه پیتزای دیترویدی، خمیر پیتزا را ابتدا همراه با روغن مخلوط کرده و با استفاده از روکش پلاستیکی میپوشانیم و در جای گرم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا بخوبی پف کند.
با استفاده از کره کف ظرف فلزی 9×13 اینچی را بخوبی چرب کرده و با استفاده از دست بخوبی خمیر را کف ظرف پهن میکنیم. سپس ظرف حاوی خمیر را یه مدت یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا به ضخامت دوبرابر برسد.
مجددا با استفاده از دست خمیر را به گوشه ها کشیده و 15 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
صفحه فلزی فر را در طبقه وسط قرار داره و روی دمای 500 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
با استفاده از مخلوط کن گوجه های خرد شده بدون پوست را با رب گوجه مخلوط کرده تا یکدست شود.
در تابه با روغن زیتون سیرها را تفت داده تا سبک شوند.
مخلوط گوجه را همراه با اورگانو، چیلی و نصف قاشق غذاخوری نمک و یک چهارم فنجان آب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و 15 دقیقه هم میزنیم.
روی خمیر پیتزا را با استفاده پنیر پپرونی پوشانده و 2 فنجان چدار رنده شده را روی مواد میریزیم. لایه آخر را با استفاده از پنیر هاوارتی و تره فرنگی های خرد شده و باقی چدار میپوشانیم.
میتوانید از سوسیس های حلقه شده نیز بعنوان یک لایه در پیتزا استفاده کنید.
مواد را درطبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا طلایی رنگ شده و پنیر بخوبی ذوب شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه پیتزای دیترویدی، خمیر پیتزا را ابتدا همراه با روغن مخلوط کرده و با استفاده از روکش پلاستیکی میپوشانیم و در جای گرم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا بخوبی پف کند.
با استفاده از کره کف ظرف فلزی 9×13 اینچی را بخوبی چرب کرده و با استفاده از دست بخوبی خمیر را کف ظرف پهن میکنیم. سپس ظرف حاوی خمیر را یه مدت یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا به ضخامت دوبرابر برسد.
مجددا با استفاده از دست خمیر را به گوشه ها کشیده و 15 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
صفحه فلزی فر را در طبقه وسط قرار داره و روی دمای 500 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
با استفاده از مخلوط کن گوجه های خرد شده بدون پوست را با رب گوجه مخلوط کرده تا یکدست شود.
در تابه با روغن زیتون سیرها را تفت داده تا سبک شوند.
مخلوط گوجه را همراه با اورگانو، چیلی و نصف قاشق غذاخوری نمک و یک چهارم فنجان آب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و 15 دقیقه هم میزنیم.
روی خمیر پیتزا را با استفاده پنیر پپرونی پوشانده و 2 فنجان چدار رنده شده را روی مواد میریزیم. لایه آخر را با استفاده از پنیر هاوارتی و تره فرنگی های خرد شده و باقی چدار میپوشانیم.
میتوانید از سوسیس های حلقه شده نیز بعنوان یک لایه در پیتزا استفاده کنید.
مواد را درطبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا طلایی رنگ شده و پنیر بخوبی ذوب شود.