خوراک گوشت و بادمجان با پنیر پارمزان. میتوان این غذای ساده و آسان را به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کرد. همچنین میتوان در صورت تمایل از بیکن های معکبی بجای گوشت چرخ شده استفاده کرد.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 4
- مقدار در هر وعده
- کالری 454
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 15.9g25%
- کلسترول 88mg30%
- سدیم 1409.4mg59%
- پتاسیم 750.7mg22%
- مجموع کربوهیدرات 52.7g18%
- فیبر غذایی 62g248%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
در کاسه ای بزرگ، گوشت چرخ کرده، ریحان، پنیر، سس گوجه، خرده نان، سیر پیاز تخم مرغ را همراه با ادویه ها بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و ورز میدهیم.
به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت میپزیم تا برشته شود. سپس مواد را قالب زده کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط بادمجان ها را در داغ به مدت 2 الی 3 دقیقع بخوبی تفت میدهیم. نمک و فلفل اضافه کرده 3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.
گوجه های خرد شده بدون پوست را در تابه روی حرارت متوسط میپزیم تا نرم شود. سپس ریحان خرد شده را به آن می افزاییم.
پیاز و سیر تفت داده شده در روغن زیتون را به مخلوط گوجه اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا غلیظ شود.
حلقه های بادمجان را همراه با خواک گوشت آماده شده همراه با سس گوجه و ریحان به صورت لایه لایه چیده لایه بالایی را با پنیر پارمزان پوشانده رو به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
در کاسه ای بزرگ، گوشت چرخ کرده، ریحان، پنیر، سس گوجه، خرده نان، سیر پیاز تخم مرغ را همراه با ادویه ها بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و ورز میدهیم.
به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت میپزیم تا برشته شود. سپس مواد را قالب زده کنار میگذاریم.
در قابلمه ای متوسط بادمجان ها را در داغ به مدت 2 الی 3 دقیقع بخوبی تفت میدهیم. نمک و فلفل اضافه کرده 3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.
گوجه های خرد شده بدون پوست را در تابه روی حرارت متوسط میپزیم تا نرم شود. سپس ریحان خرد شده را به آن می افزاییم.
پیاز و سیر تفت داده شده در روغن زیتون را به مخلوط گوجه اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا غلیظ شود.
حلقه های بادمجان را همراه با خواک گوشت آماده شده همراه با سس گوجه و ریحان به صورت لایه لایه چیده لایه بالایی را با پنیر پارمزان پوشانده رو به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.