خانه » دستور پخت ها » خوراک بادمجان و پارمزان

خوراک بادمجان و پارمزان

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

خوراک گوشت و بادمجان با پنیر پارمزان. میتوان این غذای ساده و آسان را به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کرد. همچنین میتوان در صورت تمایل از بیکن های معکبی بجای گوشت چرخ شده استفاده کرد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 454
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 15.9g25%
کلسترول 88mg30%
سدیم 1409.4mg59%
پتاسیم 750.7mg22%
مجموع کربوهیدرات 52.7g18%
فیبر غذایی 62g248%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای4 Servings

خوراک گوشت
1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
ریحان تازه خرد شده
پنیر پارمزان رنده شده
سس گوجه و ریحان
خرده نان
2 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
3 عدد حبه سیر رنده شده
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
بادمجان
روغن زیتون
1 عدد بادمجان حلقه شده
نمک
فلفل سیاه
سس گوجه و ریحان
پنیر موتزارلا رنده شده
سس گوجه و ریحان
8 پوند گوجه خرد شده بدون پوست
ریحان تازه خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
3 عدد حبه سیر خرد شده
روغن زیتون
نمک فلفل

خوراک گوشت
1

در کاسه ای بزرگ، گوشت چرخ کرده، ریحان، پنیر، سس گوجه، خرده نان، سیر پیاز تخم مرغ را همراه با ادویه ها بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و ورز میدهیم.
به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت میپزیم تا برشته شود. سپس مواد را قالب زده کنار میگذاریم.

بادمجان
2

در قابلمه ای متوسط بادمجان ها را در داغ به مدت 2 الی 3 دقیقع بخوبی تفت میدهیم. نمک و فلفل اضافه کرده 3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.

سس گوجه و ریحان
3

گوجه های خرد شده بدون پوست را در تابه روی حرارت متوسط میپزیم تا نرم شود. سپس ریحان خرد شده را به آن می افزاییم.
پیاز و سیر تفت داده شده در روغن زیتون را به مخلوط گوجه اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا غلیظ شود.

خوراک گوشت و بادمجان
4

حلقه های بادمجان را همراه با خواک گوشت آماده شده همراه با سس گوجه و ریحان به صورت لایه لایه چیده لایه بالایی را با پنیر پارمزان پوشانده رو به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.

مواد تشکیل دهنده

خوراک گوشت
 1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
 ریحان تازه خرد شده
 پنیر پارمزان رنده شده
 سس گوجه و ریحان
 خرده نان
 2 قاشق غذاخوری نمک
 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
 3 عدد حبه سیر رنده شده
 2 عدد تخم مرغ بزرگ
 1 عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
بادمجان
 روغن زیتون
 1 عدد بادمجان حلقه شده
 نمک
 فلفل سیاه
 سس گوجه و ریحان
 پنیر موتزارلا رنده شده
سس گوجه و ریحان
 8 پوند گوجه خرد شده بدون پوست
 ریحان تازه خرد شده
 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
 3 عدد حبه سیر خرد شده
 روغن زیتون
 نمک فلفل

راهنمایی ها

خوراک گوشت
1

در کاسه ای بزرگ، گوشت چرخ کرده، ریحان، پنیر، سس گوجه، خرده نان، سیر پیاز تخم مرغ را همراه با ادویه ها بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و ورز میدهیم.
به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت میپزیم تا برشته شود. سپس مواد را قالب زده کنار میگذاریم.

بادمجان
2

در قابلمه ای متوسط بادمجان ها را در داغ به مدت 2 الی 3 دقیقع بخوبی تفت میدهیم. نمک و فلفل اضافه کرده 3 دقیقه دیگر تفت میدهیم.

سس گوجه و ریحان
3

گوجه های خرد شده بدون پوست را در تابه روی حرارت متوسط میپزیم تا نرم شود. سپس ریحان خرد شده را به آن می افزاییم.
پیاز و سیر تفت داده شده در روغن زیتون را به مخلوط گوجه اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا غلیظ شود.

خوراک گوشت و بادمجان
4

حلقه های بادمجان را همراه با خواک گوشت آماده شده همراه با سس گوجه و ریحان به صورت لایه لایه چیده لایه بالایی را با پنیر پارمزان پوشانده رو به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود.

خوراک بادمجان و پارمزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا