خانه » دستور پخت ها » براونی شکلاتی

براونی شکلاتی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

براونی شکلاتی عصرانه ای لذیذ و آسان که میتوان با استفاده از مواد ساده ای همچون شکلات، آرد، تخم مرغ و شکر تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 144
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 8g13%
مجموع کربوهیدرات 17g6%
فیبر غذایی 0.5g2%
قند 14g
پروتئین 2g4%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی25 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

185 گرم کره
185 گرم شکلات تلخ
85 گرم آرد ساده
40 گرم پودر کاکائو
50 گرم شکلات شیری
50 گرم شکلات سفید
3 عدد تخم مرغ بزرگ
275 گرم شکر

1

در ابتدا کره قالبی را همراه با شکلات تلخ مکعبی خرد خرد کرده و کنار میگذاریم.
ظرفی با یک چهارم آب داغ را روی حرارت قرار داده و کاسه حاوی کره و شکلات را روی آن قرار میدهیم تا به آرامی با حرارت کم ذوب شوند. مواد را بطور مرتب هم میزنیم. سپس از روی حرارت برداشته اجازه میدهیم بطور کامل خنک شود.

2

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم. کف ظرف مربعی شکلی را استفاده از کاغذ روغنی میپوشانیم.

3

شکلات سفید و شیری را مکعبی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
تخم مرغ ها را در کاسه ای متوسط شکسته و با شکر با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم و به مدت 3 الی 8 دقیقه هم میزنیم تا به حجم دوبرابر حجم اولیه برسد و حالت میلک شیک پیدا کند.

4

آرد و پودر کاکائو الک شده را همراه با مخلوط شکلات سرد شده به مواد می افزاییم.

5

همچنین مخلوط شکلات شیری و شکلات سفید را نیز اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم.
مواد را داخل ظرف از قبل آماده شده ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم.

6

پس از آنکه لبه های براونی از لبه ظرف بالا آمده و لایه رویی براق و ترد شد، فر را خاموش کرده و اجازه میدهیم تا براونی کاملا خنک شود.
براونی را از کاغذ روغنی جدا کرده و مربعی برش میدهیم.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

 185 گرم کره
 185 گرم شکلات تلخ
 85 گرم آرد ساده
 40 گرم پودر کاکائو
 50 گرم شکلات شیری
 50 گرم شکلات سفید
 3 عدد تخم مرغ بزرگ
 275 گرم شکر

راهنمایی ها

1

در ابتدا کره قالبی را همراه با شکلات تلخ مکعبی خرد خرد کرده و کنار میگذاریم.
ظرفی با یک چهارم آب داغ را روی حرارت قرار داده و کاسه حاوی کره و شکلات را روی آن قرار میدهیم تا به آرامی با حرارت کم ذوب شوند. مواد را بطور مرتب هم میزنیم. سپس از روی حرارت برداشته اجازه میدهیم بطور کامل خنک شود.

2

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم. کف ظرف مربعی شکلی را استفاده از کاغذ روغنی میپوشانیم.

3

شکلات سفید و شیری را مکعبی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
تخم مرغ ها را در کاسه ای متوسط شکسته و با شکر با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم و به مدت 3 الی 8 دقیقه هم میزنیم تا به حجم دوبرابر حجم اولیه برسد و حالت میلک شیک پیدا کند.

4

آرد و پودر کاکائو الک شده را همراه با مخلوط شکلات سرد شده به مواد می افزاییم.

5

همچنین مخلوط شکلات شیری و شکلات سفید را نیز اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم.
مواد را داخل ظرف از قبل آماده شده ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم.

6

پس از آنکه لبه های براونی از لبه ظرف بالا آمده و لایه رویی براق و ترد شد، فر را خاموش کرده و اجازه میدهیم تا براونی کاملا خنک شود.
براونی را از کاغذ روغنی جدا کرده و مربعی برش میدهیم.
نوش جان

براونی شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا