خانه » دستور پخت ها » فرنی زعفرانی

فرنی زعفرانی

نویسنده09360665352
سختیمبتدی

فرنی در طعم ها و مزه های مختلف تهیه میشه.
بافت فرنی شباهت داره به پودینگ
و پودینگ ها جایگزینی خوشمزه برای فرنی ها هستند.
فرنی یک دسر خوشمزه و خوش عطر که خیلی سریع و راحت آماده میشه.

حقایق تغذیه

وعده 5

زمان آماده سازی5 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای5 Servings

شیر ۴ لیوان آرد گندم ۶ ق غ شکر ۶ ق غ وانیل نصف ق چ هل خیلی کم گلاب چند ق غ زعفران به مقدار لازم

1

اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم ، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم ، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم(این کار برای این هست که آرد گوله نشه)
بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه(اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)،بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین ، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقه ای هست بعضی ها بدون زعفران درست میکنن ، اما صد البته با زعفران عطر فوق العاده ای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین😍
و در آخر نکته ی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه.

مواد تشکیل دهنده

 شیر ۴ لیوان آرد گندم ۶ ق غ شکر ۶ ق غ وانیل نصف ق چ هل خیلی کم گلاب چند ق غ زعفران به مقدار لازم

راهنمایی ها

1

اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم ، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم ، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم(این کار برای این هست که آرد گوله نشه)
بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه(اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)،بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین ، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقه ای هست بعضی ها بدون زعفران درست میکنن ، اما صد البته با زعفران عطر فوق العاده ای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین😍
و در آخر نکته ی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه.

فرنی زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا