ماهی زعفرانی یک غذای رسمی و خوشرنگ است که زعفران درون این غذا موجب ازبین بردن بوی بد ماهی و خوش طمع شدنش میشود. میتوانید این غذای خوشمزه را برای عید طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید!
مناسب برای چند نفر ۳
وعده 3
- مقدار در هر وعده
- کالری 760
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 33.88g53%
- کلسترول 296mg99%
- سدیم 268mg12%
- پتاسیم 1852mg53%
- مجموع کربوهیدرات 0g
- قند 0g
- پروتئین 106.52g214%
- ویتامین A 76%
- ویتامین C 2.12%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
روغن را با حرارت متوسط گرم کرده و سیر را به آن اضافه کنید، سپس یک دقیقه تفت دهید.
زعفران، فلفل قرمز و رازیانه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید پخته شود و در این یک دقیقه آن را هم بزنید.
گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سعی کنید با قاشق تکه های گوجه فرنگی را له کنید. سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه جوشیده و پخته شود تا غلیظ شود.
به ماهی ها نمک و فلفل بزنید و آن ها را درون مایه آماده شده بندازید و بگذارید هر طرفش بین ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب پخته شود تا جا بیوفتد.
بعد از پخته شدن ماهی آن را درون ظرفی ریخته و با کشمش و بادام و پیازچه تزیین کنید؛ سپس ماهی را با نان میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
روغن را با حرارت متوسط گرم کرده و سیر را به آن اضافه کنید، سپس یک دقیقه تفت دهید.
زعفران، فلفل قرمز و رازیانه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید پخته شود و در این یک دقیقه آن را هم بزنید.
گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سعی کنید با قاشق تکه های گوجه فرنگی را له کنید. سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه جوشیده و پخته شود تا غلیظ شود.
به ماهی ها نمک و فلفل بزنید و آن ها را درون مایه آماده شده بندازید و بگذارید هر طرفش بین ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب پخته شود تا جا بیوفتد.
بعد از پخته شدن ماهی آن را درون ظرفی ریخته و با کشمش و بادام و پیازچه تزیین کنید؛ سپس ماهی را با نان میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.