خانه » دستور پخت ها » خوراک ماهی زعفرانی

خوراک ماهی زعفرانی

نویسندهدانیال
سختیمتوسط

ماهی زعفرانی یک غذای رسمی و خوشرنگ است که زعفران درون این غذا موجب ازبین بردن بوی بد ماهی و خوش طمع شدنش می‌شود. می‌توانید این غذای خوشمزه را برای عید طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید!

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۳

وعده 3


مقدار در هر وعده
کالری 760
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 33.88g53%
کلسترول 296mg99%
سدیم 268mg12%
پتاسیم 1852mg53%
مجموع کربوهیدرات 0g
قند 0g
پروتئین 106.52g214%

ویتامین A 76%
ویتامین C 2.12%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی8 دقیقهزمان پخت37 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای3 Servings

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
سیر
پودر فلفل قرمز
تخم رازیانه
زعفران پودر شده
گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
نمک و فلفل
فیله ماهی بدون استخوان
کشمش
بادام بو داده خلالی
پیازچه خرد شده

طرز تهیه خوراک ماهی زعفرانی
1

روغن را با حرارت متوسط گرم کرده و سیر را به آن اضافه کنید، سپس یک دقیقه تفت دهید.

2

زعفران، فلفل قرمز و رازیانه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید پخته شود و در این یک دقیقه آن را هم بزنید.

3

گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سعی کنید با قاشق تکه های گوجه فرنگی را له کنید. سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه جوشیده و پخته شود تا غلیظ شود.

4

به ماهی ها نمک و فلفل بزنید و آن ها را درون مایه آماده شده بندازید و بگذارید هر طرفش بین ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب پخته شود تا جا بیوفتد.

5

بعد از پخته شدن ماهی آن را درون ظرفی ریخته و با کشمش و بادام و پیازچه تزیین کنید؛ سپس ماهی را با نان میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد تشکیل دهنده

 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 سیر
 پودر فلفل قرمز
 تخم رازیانه
 زعفران پودر شده
 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
 نمک و فلفل
 فیله ماهی بدون استخوان
 کشمش
 بادام بو داده خلالی
 پیازچه خرد شده

راهنمایی ها

طرز تهیه خوراک ماهی زعفرانی
1

روغن را با حرارت متوسط گرم کرده و سیر را به آن اضافه کنید، سپس یک دقیقه تفت دهید.

2

زعفران، فلفل قرمز و رازیانه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید پخته شود و در این یک دقیقه آن را هم بزنید.

3

گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سعی کنید با قاشق تکه های گوجه فرنگی را له کنید. سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه جوشیده و پخته شود تا غلیظ شود.

4

به ماهی ها نمک و فلفل بزنید و آن ها را درون مایه آماده شده بندازید و بگذارید هر طرفش بین ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب پخته شود تا جا بیوفتد.

5

بعد از پخته شدن ماهی آن را درون ظرفی ریخته و با کشمش و بادام و پیازچه تزیین کنید؛ سپس ماهی را با نان میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

خوراک ماهی زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا