خانه » دستور پخت ها » تیرامیسو شکلاتی

تیرامیسو شکلاتی

نویسنده09352335235
سختیمتوسط

تیرامیسو شکلاتی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدودا 15دقیقه زمان میبرد
تیرامیسو شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده _دسر سرو کنید.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

زمان آماده سازی105 روز 16 ساعت 40 دقیقهزمان پخت2 ساعت 40 دقیقهکل زمان3 ساعت
مناسب برای1 نفر

20 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
6 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر
0٫50 پیاله روغن مایع
250 گرم پنیر خامه ای
150 گرم شکلات چیپسی
1 پیاله قهوه سرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

1

تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار آب قرار دهید و با همزن دستی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا رنگ مایه کرم شود.

2

کاسه را از روی بخار آب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید (5 تا 10 دقیقه طول می کشد)، پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

3

قهوه سرد، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

4

کرم را با شکلات های چیپسی مخلوط کنید، بیسکوییت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید (باید بیسکوییت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید)

5

مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها پخش کنید و به همین صورت 2–3 لایه بیسکوییت و کرم روی هم قرار دهید، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود.

مواد تشکیل دهنده

 20 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
 6 عدد تخم مرغ
 150 گرم شکر
 0٫50 پیاله روغن مایع
 250 گرم پنیر خامه ای
 150 گرم شکلات چیپسی
 1 پیاله قهوه سرد
 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

راهنمایی ها

1

تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار آب قرار دهید و با همزن دستی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا رنگ مایه کرم شود.

2

کاسه را از روی بخار آب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید (5 تا 10 دقیقه طول می کشد)، پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

3

قهوه سرد، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

4

کرم را با شکلات های چیپسی مخلوط کنید، بیسکوییت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید (باید بیسکوییت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید)

5

مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها پخش کنید و به همین صورت 2–3 لایه بیسکوییت و کرم روی هم قرار دهید، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود.

تیرامیسو شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا