خانه » دستور پخت ها » قیمه نثار قزوین ( مناسب براي 5-6 نفر )

قیمه نثار قزوین ( مناسب براي 5-6 نفر )

نویسنده09358823258
سختیمتوسط

قیمه نثار غذای محلی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست که مخصوص خورش قیمه نثار است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش طعم و خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای مجلسی به شمار می آمد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شده.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت2 ساعتکل زمان2 ساعت 15 دقیقه
مناسب برای1 نفر

500 گرم گوشت مغز ران گوسفندی
6 فنجان برنج
2 قاشق غذاخوری زرشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پیاز داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگي
1 قاشق غذاخوری خلال بادام
1 قاشق غذاخوری خلال پسته
1 قاشق غذاخوری گلاب
1 قاشق غذاخوری دارچين و هل و زيره
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته غلیظ
1 قاشق چایخوری نمک، فلفل، زردچوبه

1

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید..

مواد تشکیل دهنده

 500 گرم گوشت مغز ران گوسفندی
 6 فنجان برنج
 2 قاشق غذاخوری زرشک
 1 قاشق غذاخوری شکر
 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ
 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگي
 1 قاشق غذاخوری خلال بادام
 1 قاشق غذاخوری خلال پسته
 1 قاشق غذاخوری گلاب
 1 قاشق غذاخوری دارچين و هل و زيره
 100 گرم کره
 1 قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته غلیظ
 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل، زردچوبه

راهنمایی ها

1

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید..

قیمه نثار قزوین ( مناسب براي 5-6 نفر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا