یکی از انواع کتلتهای پرطرفدار و خوش مزه میباشد که به واسطه وجود ماهی در آن علاقه مندان بسیار دارد.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 500کالری از چربی 50
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 15g24%
- چربی های اشباع شده 7g35%
- چربی ترانس 5g
- کلسترول 4mg2%
- پتاسیم 5mg1%
- پروتئین 10g20%
- ید 8%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
در ابتدای امر ؛ ماهی ، سیب زمینی و ترجیحا پیاز را در غذاساز ریخته یا آن ها را به وسیله رنده ، رنده کنید.
در ادامه می بایست سیر و گشنیز به مواد اضافه گردد.
اگر در مرحله قبل رنده کرده اید ؛ ترجیحا در این مرحله نیز از رنده بهره ببرید.
موادی که تا به این لحظه چه از غذاساز و چه از رنده آماده شده اند را در ظرفی بریزید.
پودر نان خشک ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین در این مرحله باید اضافه شود و مواد هم زده شوند.
در این مرحله تخم مرغ باید اضافه شود.
درادامه و با فاصله زمانی کم نسبت به شکستن تخم مرغ ، مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. ( مانند کتلت گوشت )
تابه و روغن را آماده کنید.
این مرحله کاملا دلبخواه است ؛ اگر میخواهید پودر نان را آماده کنید و با هر قالبی از مواد کتلت که گرفتید آن را در پودر نان بغلتانید. ( پودر نان هم باعث خوشمزه تر شدن میشود و هم از پروتئین برخورد دار است.)
مراقب سرخ شدن غذا و اندازه بودن آن باشید.
برای تزیین غذای خود میتوانید از هویج و چغندر استفاده کنید.
بدین صورت که آنها را قالب بزنید ، برگ کرفس را نیز میتوانید برش دهید و به تزیینات بیافزایید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
در ابتدای امر ؛ ماهی ، سیب زمینی و ترجیحا پیاز را در غذاساز ریخته یا آن ها را به وسیله رنده ، رنده کنید.
در ادامه می بایست سیر و گشنیز به مواد اضافه گردد.
اگر در مرحله قبل رنده کرده اید ؛ ترجیحا در این مرحله نیز از رنده بهره ببرید.
موادی که تا به این لحظه چه از غذاساز و چه از رنده آماده شده اند را در ظرفی بریزید.
پودر نان خشک ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین در این مرحله باید اضافه شود و مواد هم زده شوند.
در این مرحله تخم مرغ باید اضافه شود.
درادامه و با فاصله زمانی کم نسبت به شکستن تخم مرغ ، مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. ( مانند کتلت گوشت )
تابه و روغن را آماده کنید.
این مرحله کاملا دلبخواه است ؛ اگر میخواهید پودر نان را آماده کنید و با هر قالبی از مواد کتلت که گرفتید آن را در پودر نان بغلتانید. ( پودر نان هم باعث خوشمزه تر شدن میشود و هم از پروتئین برخورد دار است.)
مراقب سرخ شدن غذا و اندازه بودن آن باشید.
برای تزیین غذای خود میتوانید از هویج و چغندر استفاده کنید.
بدین صورت که آنها را قالب بزنید ، برگ کرفس را نیز میتوانید برش دهید و به تزیینات بیافزایید.