خانه » دستور پخت ها » کتلت ماهی

کتلت ماهی

نویسندهنیک آبادی
سختیمتوسط

یکی از انواع کتلت‌های پرطرفدار و خوش مزه می‌باشد که به واسطه وجود ماهی در آن علاقه مندان بسیار دارد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 500کالری از چربی 50
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 15g24%
چربی های اشباع شده 7g35%
چربی ترانس 5g
کلسترول 4mg2%
پتاسیم 5mg1%
پروتئین 10g20%

ید 8%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی25 دقیقهزمان پخت1 hr 15 دقیقهکل زمان1 hr 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

500 گرم فیله ماهی ( بصورت پخته شده)
سیب زمینی ( بصورت آب پز)
پیاز
سیر ( بصورت کوبیده شده)
گشنیز ( بصورت خرد شده)
پودر نان خشک
نمک
فلفل سیاه
دارچین و زردچوبه
تخم مرغ
روغن مایع ( سرخ کردنی)
هویج ( بصورت آب پز)
زیتون سیاه و برگ کرفس

1

در ابتدای امر ؛ ماهی ، سیب زمینی و ترجیحا پیاز را در غذاساز ریخته یا آن ها را به وسیله رنده ، رنده کنید.

2

در ادامه می بایست سیر و گشنیز به مواد اضافه گردد.
اگر در مرحله قبل رنده کرده اید ؛ ترجیحا در این مرحله نیز از رنده بهره ببرید.

3

موادی که تا به این لحظه چه از غذاساز و چه از رنده آماده شده اند را در ظرفی بریزید.

4

پودر نان خشک ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین در این مرحله باید اضافه شود و مواد هم زده شوند.

5

در این مرحله تخم مرغ باید اضافه شود.
درادامه و با فاصله زمانی کم نسبت به شکستن تخم مرغ ، مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. ( مانند کتلت گوشت )

6

تابه و روغن را آماده کنید.

7

این مرحله کاملا دلبخواه است ؛ اگر میخواهید پودر نان را آماده کنید و با هر قالبی از مواد کتلت که گرفتید آن را در پودر نان بغلتانید. ( پودر نان هم باعث خوشمزه تر شدن میشود و هم از پروتئین برخورد دار است.)

8

مراقب سرخ شدن غذا و اندازه بودن آن باشید.

9

برای تزیین غذای خود میتوانید از هویج و چغندر استفاده کنید.
بدین صورت که آنها را قالب بزنید ، برگ کرفس را نیز میتوانید برش دهید و به تزیینات بیافزایید.

مواد تشکیل دهنده

 500 گرم فیله ماهی ( بصورت پخته شده)
 سیب زمینی ( بصورت آب پز)
 پیاز
 سیر ( بصورت کوبیده شده)
 گشنیز ( بصورت خرد شده)
 پودر نان خشک
 نمک
 فلفل سیاه
 دارچین و زردچوبه
 تخم مرغ
 روغن مایع ( سرخ کردنی)
 هویج ( بصورت آب پز)
 زیتون سیاه و برگ کرفس

راهنمایی ها

1

در ابتدای امر ؛ ماهی ، سیب زمینی و ترجیحا پیاز را در غذاساز ریخته یا آن ها را به وسیله رنده ، رنده کنید.

2

در ادامه می بایست سیر و گشنیز به مواد اضافه گردد.
اگر در مرحله قبل رنده کرده اید ؛ ترجیحا در این مرحله نیز از رنده بهره ببرید.

3

موادی که تا به این لحظه چه از غذاساز و چه از رنده آماده شده اند را در ظرفی بریزید.

4

پودر نان خشک ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین در این مرحله باید اضافه شود و مواد هم زده شوند.

5

در این مرحله تخم مرغ باید اضافه شود.
درادامه و با فاصله زمانی کم نسبت به شکستن تخم مرغ ، مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. ( مانند کتلت گوشت )

6

تابه و روغن را آماده کنید.

7

این مرحله کاملا دلبخواه است ؛ اگر میخواهید پودر نان را آماده کنید و با هر قالبی از مواد کتلت که گرفتید آن را در پودر نان بغلتانید. ( پودر نان هم باعث خوشمزه تر شدن میشود و هم از پروتئین برخورد دار است.)

8

مراقب سرخ شدن غذا و اندازه بودن آن باشید.

9

برای تزیین غذای خود میتوانید از هویج و چغندر استفاده کنید.
بدین صورت که آنها را قالب بزنید ، برگ کرفس را نیز میتوانید برش دهید و به تزیینات بیافزایید.

کتلت ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا