کوکی های مکزیکی با روکش پودر قند و مغز گردو.
طرز تهیه این کوکی ها بسیار آسان بوده و می توان در مدت زمان کمی تهیه نمود. همچنین در صورت تمایل میتوان از روکش شکلاتی یا کاراملی نیز استفاده کرد.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 170
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 12g19%
- کلسترول 20mg7%
- مجموع کربوهیدرات 15g5%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 7g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
3 oz از شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و خنک میکنیم.
باقی شکلات را در کاسه ای زنده کرده و همراه با نصف فنجان شکر بخوبی مخلوط کرده کنار میگذاریم.
کره نرم شده را با باقی شکردر کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی بخوبی هم زده تا پف کند. وانیل و شکلات را اضافه میکنیم.
آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و همراه با نمک و گردو خرد شده مخلوط میکنیم.
مواد را بصورت گلوله های کوچک شکل داده و روی ورق شیرینی پزی با فواصل 1 اینچ میچینیم. 12 دقیقه زمان پخت به کوکی ها داده تا زمانی که انتهای کوکی ها طلایی رنگ شود.
5 دقیقه زمان میدهیم تا کوکی ها خنک شوند. میتوانید همراه با شکلات و پودر قند مخلوط شده پوشانده و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
3 oz از شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و خنک میکنیم.
باقی شکلات را در کاسه ای زنده کرده و همراه با نصف فنجان شکر بخوبی مخلوط کرده کنار میگذاریم.
کره نرم شده را با باقی شکردر کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی بخوبی هم زده تا پف کند. وانیل و شکلات را اضافه میکنیم.
آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و همراه با نمک و گردو خرد شده مخلوط میکنیم.
مواد را بصورت گلوله های کوچک شکل داده و روی ورق شیرینی پزی با فواصل 1 اینچ میچینیم. 12 دقیقه زمان پخت به کوکی ها داده تا زمانی که انتهای کوکی ها طلایی رنگ شود.
5 دقیقه زمان میدهیم تا کوکی ها خنک شوند. میتوانید همراه با شکلات و پودر قند مخلوط شده پوشانده و نوش جان کنید.