خانه » دستور پخت ها » کوکی های مکزیکی

کوکی های مکزیکی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

کوکی های مکزیکی با روکش پودر قند و مغز گردو.
طرز تهیه این کوکی ها بسیار آسان بوده و می توان در مدت زمان کمی تهیه نمود. همچنین در صورت تمایل میتوان از روکش شکلاتی یا کاراملی نیز استفاده کرد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 170
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 12g19%
کلسترول 20mg7%
مجموع کربوهیدرات 15g5%
فیبر غذایی 1g4%
قند 7g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت12 دقیقهکل زمان1 hr 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

5 fl oz شکلات
1 پیاله پودر قند
1 پیاله کره نرم شده
1 قاشق چایخوری وانیل
2 فنجان آرد
1 پیاله گردو خرد شده
نمک

1

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
3 oz از شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و خنک میکنیم.
باقی شکلات را در کاسه ای زنده کرده و همراه با نصف فنجان شکر بخوبی مخلوط کرده کنار میگذاریم.

2

کره نرم شده را با باقی شکردر کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی بخوبی هم زده تا پف کند. وانیل و شکلات را اضافه میکنیم.

3

آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و همراه با نمک و گردو خرد شده مخلوط میکنیم.

4

مواد را بصورت گلوله های کوچک شکل داده و روی ورق شیرینی پزی با فواصل 1 اینچ میچینیم. 12 دقیقه زمان پخت به کوکی ها داده تا زمانی که انتهای کوکی ها طلایی رنگ شود.

5

5 دقیقه زمان میدهیم تا کوکی ها خنک شوند. میتوانید همراه با شکلات و پودر قند مخلوط شده پوشانده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 5 fl oz شکلات
 1 پیاله پودر قند
 1 پیاله کره نرم شده
 1 قاشق چایخوری وانیل
 2 فنجان آرد
 1 پیاله گردو خرد شده
 نمک

راهنمایی ها

1

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
3 oz از شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و خنک میکنیم.
باقی شکلات را در کاسه ای زنده کرده و همراه با نصف فنجان شکر بخوبی مخلوط کرده کنار میگذاریم.

2

کره نرم شده را با باقی شکردر کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی بخوبی هم زده تا پف کند. وانیل و شکلات را اضافه میکنیم.

3

آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و همراه با نمک و گردو خرد شده مخلوط میکنیم.

4

مواد را بصورت گلوله های کوچک شکل داده و روی ورق شیرینی پزی با فواصل 1 اینچ میچینیم. 12 دقیقه زمان پخت به کوکی ها داده تا زمانی که انتهای کوکی ها طلایی رنگ شود.

5

5 دقیقه زمان میدهیم تا کوکی ها خنک شوند. میتوانید همراه با شکلات و پودر قند مخلوط شده پوشانده و نوش جان کنید.

کوکی های مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا