فروشگاه زعفران

کیک توت فرنگی فرانسوی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

کیک توت فرنگی فرانسوی، کیکی با لایه رویی ترد و مغز کاستارد مانند است که میتوان با استفاده از مواد اولیه اکثر کیک ها بهمراه توتوفرنگی های تازه خرد شده، تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 487
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 17g27%
کلسترول 103mg35%
سدیم 308mg13%
پتاسیم 333mg10%
مجموع کربوهیدرات 78g26%
فیبر غذایی 1g4%
قند 55g
پروتئین 8g16%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت45 دقیقهکل زمان55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد کره
شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
آرد همه
بکینگ پودر
نمک
6 fl oz ماست یونانی
توت فرنگی

1

برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.

2

تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.

3

در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.

4

قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.

5

30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد کره
 شکر
 2 عدد تخم مرغ بزرگ
 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
 آرد همه
 بکینگ پودر
 نمک
 6 fl oz ماست یونانی
 توت فرنگی

راهنمایی ها

1

برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.

2

تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.

3

در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.

4

قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.

5

30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.

کیک توت فرنگی فرانسوی