چیزکیک نیویورکی لایه ای تشکیل شده از یک لایه بیسکویت و یک لایه خامه ای که به عنوان دسری و عصرانه ای لذیذ میتوان در منزل تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 549
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 41g64%
- مجموع کربوهیدرات 37g13%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 25g
- پروتئین 11g22%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا قالب چیز کیک را همانند شکل با فویل آلومینیومی میپوشانیم به نحوی که دیواره های آن کاملا پوشانده شود.
برای تهیه پایه چیز کیک، 85 گرم کره نرم شده را با 140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و کف قالب را پر میکنیم. بهتر است پایه چیز کیک را با استفاده از سطحی صاف فشرده کنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و خنک میکنیم.
900 گرم پنیر پرچرب را با استفاده از میکسر با سرعت متوسط هم میزنیم تا حالا خامه ای پیدا کند.
سرعت را کم کرده و 250 گرم شکر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد، نمک، یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو را به همراه تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ به مواد افزوده و بخوبی ترکیب میکنیم.
لایه داخلی قالب را چرب کرده و مواد داخلی چیز کیک را روی پایه بیسکویتی میریزیم.
چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 110 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. پس از پخت کامل ، چیز کیک را به مدت 2 ساعت در فر با درب باز خنک میکنیم.
خامه ترش را به همراه شکر و آبلیمو مخلوط میکنیم و روی چیز کیک خنک شده ریخته و به مدت 8 ساعت در فریز قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
چیز کیک را از قالب جدا کرده برش داده و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا قالب چیز کیک را همانند شکل با فویل آلومینیومی میپوشانیم به نحوی که دیواره های آن کاملا پوشانده شود.
برای تهیه پایه چیز کیک، 85 گرم کره نرم شده را با 140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و کف قالب را پر میکنیم. بهتر است پایه چیز کیک را با استفاده از سطحی صاف فشرده کنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و خنک میکنیم.
900 گرم پنیر پرچرب را با استفاده از میکسر با سرعت متوسط هم میزنیم تا حالا خامه ای پیدا کند.
سرعت را کم کرده و 250 گرم شکر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد، نمک، یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو را به همراه تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ به مواد افزوده و بخوبی ترکیب میکنیم.
لایه داخلی قالب را چرب کرده و مواد داخلی چیز کیک را روی پایه بیسکویتی میریزیم.
چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 110 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. پس از پخت کامل ، چیز کیک را به مدت 2 ساعت در فر با درب باز خنک میکنیم.
خامه ترش را به همراه شکر و آبلیمو مخلوط میکنیم و روی چیز کیک خنک شده ریخته و به مدت 8 ساعت در فریز قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
چیز کیک را از قالب جدا کرده برش داده و نوش جان کنید.