بستنی بلوبری همراه با طعم لیمو و نعنا. مدت زمان تهیه این بستنی کوتاه بوده و براحتی با موادی بسیار ساده همچون تخم مرغ، شیر، خامه شکر و بلوبری میتوان در منزل تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 250
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 15g24%
- مجموع کربوهیدرات 25g9%
- پروتئین 4g8%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
دو فنجان خامه را همراه با یک فنجان شیر حرارت میدهیم و قبل از آنکه به جوش آید، حرارت را خاموش کرده و برگ های نعنا را به آن اضافه میکنیم.
بلوبری های شسته شده را در قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم. سه چهارم فنجان شکر را به همراه نصف آبلیمو به ان اضافه میکنیم. مخلوط بلوبری را دایم هم میزنیم تا زمانی که شکر ذوب شده و بلوبری ها آب بیاندازند.
به محض آنکه بلوبری ها نرم شدند، با استفاده از میکسر مخلوط را پوره میکنیم.
در ظرفی جداگانه 6 عدد زرده تخم مرغ را با استفاده از همزن بخوبی هم میزنیم.
مجددا شیر را تا دمای زیر دمای جوش حرارت داده و خاموش میکنیم.
زرده زده شده را به مخلوط شیر افزوده و همراه با بلوبری و باقی آبلیمو مخلوط میکنیم. ظرف حاوی بستنی را درون ظرفی پر از یخ به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.
با استفاده از بستنی ساز بستنی را آماده کرده در ظرف دربسته میریزیم و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
دو فنجان خامه را همراه با یک فنجان شیر حرارت میدهیم و قبل از آنکه به جوش آید، حرارت را خاموش کرده و برگ های نعنا را به آن اضافه میکنیم.
بلوبری های شسته شده را در قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم. سه چهارم فنجان شکر را به همراه نصف آبلیمو به ان اضافه میکنیم. مخلوط بلوبری را دایم هم میزنیم تا زمانی که شکر ذوب شده و بلوبری ها آب بیاندازند.
به محض آنکه بلوبری ها نرم شدند، با استفاده از میکسر مخلوط را پوره میکنیم.
در ظرفی جداگانه 6 عدد زرده تخم مرغ را با استفاده از همزن بخوبی هم میزنیم.
مجددا شیر را تا دمای زیر دمای جوش حرارت داده و خاموش میکنیم.
زرده زده شده را به مخلوط شیر افزوده و همراه با بلوبری و باقی آبلیمو مخلوط میکنیم. ظرف حاوی بستنی را درون ظرفی پر از یخ به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.
با استفاده از بستنی ساز بستنی را آماده کرده در ظرف دربسته میریزیم و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا فرم بگیرد.