خانه » دستور پخت ها » خورش هویج و سیب زمینی با گوشت گاو

خورش هویج و سیب زمینی با گوشت گاو

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

یک خورش متفاوت با طعم متفاوت😋

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 539
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 18g28%
چربی های اشباع شده 6g30%
کلسترول 150mg50%
پروتئین 54g108%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت2 ساعت 40 دقیقهکل زمان2 ساعت 55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
2 قاشق چایخوری نمک
500 گرم گوشت گاو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد پیاز
2 قاشق چایخوری سرکه
2 فنجان آب گوجه فرنگی
1٫40 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1٫20 قاشق چایخوری آویشن خشک
4 عدد هویج خرد شده
2 عدد سیب زمینی
جعفری خرد شده تازه
3 فنجان آب

1

ابتدا گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید

2

بعد ، گوشت رابا نمک و فلفل حل کنید.

3

مقداری روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و گوشت را اضافه کنید

4

این مرحله کمی زمان بر است اما قهوه ای شدن گوشت باعث افزایش طعم خورش می شود.

5

پیاز ، سیر و سرکه را قابلمه اضافه کنید. سرکه تمام قسمت های چسبیده به کف قابلمه راجدا میکند و طعم آن را بالا می برد.

6

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه اجازه دهید بپزد.

7

در این مرحله ارد را اضافه میکنیم

8

هم می زنیم تا آرد حل شود.

9

آبگوشت ، آب ، آویشن را اضافه کنید.

10

به مدت دوساعت درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید بپزد
بعد از 2 ساعت هویج و سیب زمینی را اضافه کنید.

11

بعد از آن اجازه دهید مجدد یک ساعت دیگر غذا روی گاز بماند تا خورش جا بیوفتد.

12

غذای شما آماده سرو میباشد

مواد تشکیل دهنده

 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
 2 قاشق چایخوری نمک
 500 گرم گوشت گاو
 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 2 عدد پیاز
 2 قاشق چایخوری سرکه
 2 فنجان آب گوجه فرنگی
 1٫40 فنجان آرد
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 1٫20 قاشق چایخوری آویشن خشک
 4 عدد هویج خرد شده
 2 عدد سیب زمینی
  جعفری خرد شده تازه
 3 فنجان آب

راهنمایی ها

1

ابتدا گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید

2

بعد ، گوشت رابا نمک و فلفل حل کنید.

3

مقداری روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و گوشت را اضافه کنید

4

این مرحله کمی زمان بر است اما قهوه ای شدن گوشت باعث افزایش طعم خورش می شود.

5

پیاز ، سیر و سرکه را قابلمه اضافه کنید. سرکه تمام قسمت های چسبیده به کف قابلمه راجدا میکند و طعم آن را بالا می برد.

6

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه اجازه دهید بپزد.

7

در این مرحله ارد را اضافه میکنیم

8

هم می زنیم تا آرد حل شود.

9

آبگوشت ، آب ، آویشن را اضافه کنید.

10

به مدت دوساعت درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید بپزد
بعد از 2 ساعت هویج و سیب زمینی را اضافه کنید.

11

بعد از آن اجازه دهید مجدد یک ساعت دیگر غذا روی گاز بماند تا خورش جا بیوفتد.

12

غذای شما آماده سرو میباشد

خورش هویج و سیب زمینی با گوشت گاو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا