غذا و یا چاشتی می باشد که آن را در دسته غذاهای حاضری قرار میدهند ؛ شیر برنج را با شیر و برنج پخته و شیره و شکر معمولا میخورند.
مناسب برای چند نفر 4
- مقدار در هر وعده
- کالری 220
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 9g14%
- چربی های اشباع شده 3g15%
- مجموع کربوهیدرات 50g17%
- پروتئین 5g10%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
از شب قبل اندکی برنج را بخیسانید.
برنج را در قابلمه ریخته و ۳-۴ لیوان آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
قابلمه میبایست آنقدر روی شعله بماند که همه آب آن بجز یک یا نصف لیوانش تبخیر شود.
بعد از آنکه برنج نرم شد ؛ شیر را به محتویات قابلمه اضافه میکنیم تا برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود.
پس از اینکه دانه های برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه نمائید و شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.
برای مزه بیشتر شیر برنج ، با توجه به طبع خود میتوانیم از شیره انگور ، گلاب و یا هل استفاده کنیم.
بعد از مدتی که هرکدام از این مواد را اضافه کرده باشید ، یک دم کنی تمیز را روی قابلمه بگذارید و حرارت را خاموش کنید.
این موضوع سبب بهتر پخته شدن برنج میشود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
از شب قبل اندکی برنج را بخیسانید.
برنج را در قابلمه ریخته و ۳-۴ لیوان آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
قابلمه میبایست آنقدر روی شعله بماند که همه آب آن بجز یک یا نصف لیوانش تبخیر شود.
بعد از آنکه برنج نرم شد ؛ شیر را به محتویات قابلمه اضافه میکنیم تا برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود.
پس از اینکه دانه های برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه نمائید و شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.
برای مزه بیشتر شیر برنج ، با توجه به طبع خود میتوانیم از شیره انگور ، گلاب و یا هل استفاده کنیم.
بعد از مدتی که هرکدام از این مواد را اضافه کرده باشید ، یک دم کنی تمیز را روی قابلمه بگذارید و حرارت را خاموش کنید.
این موضوع سبب بهتر پخته شدن برنج میشود.