لازانیای قارچ و سوسیس یک غذای بسیار خوش طعم و متفاوت است که با پنیر مخصوصی به نام موتزارلا تهیه میشود.
![](https://zarparoon.ir/wp-content/uploads/cooked/images/recipes/recipe_3563.jpg)
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا در هنگام آمادهسازی مواد لازانیا، گرم شود.
سیر را خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید؛ سپس به آن نمک و فلفل همراه با گوجههای خرد شده را بیافزاید تا با سیرها سرخ شود.
حالا باید آویشن را به آن اضافه کنید و بگذارید موادمان به جوش بیاد تا آبش خشک شود و یک سس غلیظ بدست آید.
هنگام آماده شدن سس مخصوصمان باید سوسیسها را حلقه حلقه کنیم و همراه قارچمان بگذاریم با روغن زیتون سرخ شود.(حلقهای مثل وقتی که روی پیتزا میخواهیم بریزیم)
نصفی از سس مخصوصی که آماده شده است را با سوسیس و قارچ مخلوط کنیم و بقیه را برای لازانیا نگه داریم.
یک ظرف برای لازانیا برداریم و کفش را چرب کنیم؛ سپس مقداری از سس مخصوصمان را درون ظرف بریزیم و در تمام ظرف پخشش کنیم.
سپس تخم مرغ را با سه چهارم پنیر موتزارلا و پنیر خامهای مخلوط نمایید و یک مقدارش را روی سس مخصوص بریزید.
سپس لایهای از سوسیس و قارچ را بر روی مخلوط پنیر بریزید.
حال باید ورقههای لازنیا را روی مواد پهن کنید. همچنان به این ترتیب ادامه دهید و اول سس و دوم مخلوط پنیر و سوم هم سوسیس قارچ را بر روی یک دیگر اضافه کنید تا ظرف شما پر شود و موادتان به اتمام برسد. توجه داشته باشید که لایه آخر را حتما بعد از چیدن ورقههای لازانیا، مخلوط پنیر بریزید.
روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس فویل را از روی ظرف لازانیا بردارید و فقط یک مقدار پنیر موتزارلا روی آن بریزید؛ اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ظرف لازانیای ما، بدون فویل داخل فر بماند تا پنیرش آب شده و طلایی شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا در هنگام آمادهسازی مواد لازانیا، گرم شود.
سیر را خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید؛ سپس به آن نمک و فلفل همراه با گوجههای خرد شده را بیافزاید تا با سیرها سرخ شود.
حالا باید آویشن را به آن اضافه کنید و بگذارید موادمان به جوش بیاد تا آبش خشک شود و یک سس غلیظ بدست آید.
هنگام آماده شدن سس مخصوصمان باید سوسیسها را حلقه حلقه کنیم و همراه قارچمان بگذاریم با روغن زیتون سرخ شود.(حلقهای مثل وقتی که روی پیتزا میخواهیم بریزیم)
نصفی از سس مخصوصی که آماده شده است را با سوسیس و قارچ مخلوط کنیم و بقیه را برای لازانیا نگه داریم.
یک ظرف برای لازانیا برداریم و کفش را چرب کنیم؛ سپس مقداری از سس مخصوصمان را درون ظرف بریزیم و در تمام ظرف پخشش کنیم.
سپس تخم مرغ را با سه چهارم پنیر موتزارلا و پنیر خامهای مخلوط نمایید و یک مقدارش را روی سس مخصوص بریزید.
سپس لایهای از سوسیس و قارچ را بر روی مخلوط پنیر بریزید.
حال باید ورقههای لازنیا را روی مواد پهن کنید. همچنان به این ترتیب ادامه دهید و اول سس و دوم مخلوط پنیر و سوم هم سوسیس قارچ را بر روی یک دیگر اضافه کنید تا ظرف شما پر شود و موادتان به اتمام برسد. توجه داشته باشید که لایه آخر را حتما بعد از چیدن ورقههای لازانیا، مخلوط پنیر بریزید.
روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس فویل را از روی ظرف لازانیا بردارید و فقط یک مقدار پنیر موتزارلا روی آن بریزید؛ اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ظرف لازانیای ما، بدون فویل داخل فر بماند تا پنیرش آب شده و طلایی شود.