لازانیای قارچ و سوسیس یک غذای بسیار خوش طعم و متفاوت است که با پنیر مخصوصی به نام موتزارلا تهیه میشود.
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا در هنگام آمادهسازی مواد لازانیا، گرم شود.
سیر را خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید؛ سپس به آن نمک و فلفل همراه با گوجههای خرد شده را بیافزاید تا با سیرها سرخ شود.
حالا باید آویشن را به آن اضافه کنید و بگذارید موادمان به جوش بیاد تا آبش خشک شود و یک سس غلیظ بدست آید.
هنگام آماده شدن سس مخصوصمان باید سوسیسها را حلقه حلقه کنیم و همراه قارچمان بگذاریم با روغن زیتون سرخ شود.(حلقهای مثل وقتی که روی پیتزا میخواهیم بریزیم)
نصفی از سس مخصوصی که آماده شده است را با سوسیس و قارچ مخلوط کنیم و بقیه را برای لازانیا نگه داریم.
یک ظرف برای لازانیا برداریم و کفش را چرب کنیم؛ سپس مقداری از سس مخصوصمان را درون ظرف بریزیم و در تمام ظرف پخشش کنیم.
سپس تخم مرغ را با سه چهارم پنیر موتزارلا و پنیر خامهای مخلوط نمایید و یک مقدارش را روی سس مخصوص بریزید.
سپس لایهای از سوسیس و قارچ را بر روی مخلوط پنیر بریزید.
حال باید ورقههای لازنیا را روی مواد پهن کنید. همچنان به این ترتیب ادامه دهید و اول سس و دوم مخلوط پنیر و سوم هم سوسیس قارچ را بر روی یک دیگر اضافه کنید تا ظرف شما پر شود و موادتان به اتمام برسد. توجه داشته باشید که لایه آخر را حتما بعد از چیدن ورقههای لازانیا، مخلوط پنیر بریزید.
روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس فویل را از روی ظرف لازانیا بردارید و فقط یک مقدار پنیر موتزارلا روی آن بریزید؛ اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ظرف لازانیای ما، بدون فویل داخل فر بماند تا پنیرش آب شده و طلایی شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا در هنگام آمادهسازی مواد لازانیا، گرم شود.
سیر را خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید؛ سپس به آن نمک و فلفل همراه با گوجههای خرد شده را بیافزاید تا با سیرها سرخ شود.
حالا باید آویشن را به آن اضافه کنید و بگذارید موادمان به جوش بیاد تا آبش خشک شود و یک سس غلیظ بدست آید.
هنگام آماده شدن سس مخصوصمان باید سوسیسها را حلقه حلقه کنیم و همراه قارچمان بگذاریم با روغن زیتون سرخ شود.(حلقهای مثل وقتی که روی پیتزا میخواهیم بریزیم)
نصفی از سس مخصوصی که آماده شده است را با سوسیس و قارچ مخلوط کنیم و بقیه را برای لازانیا نگه داریم.
یک ظرف برای لازانیا برداریم و کفش را چرب کنیم؛ سپس مقداری از سس مخصوصمان را درون ظرف بریزیم و در تمام ظرف پخشش کنیم.
سپس تخم مرغ را با سه چهارم پنیر موتزارلا و پنیر خامهای مخلوط نمایید و یک مقدارش را روی سس مخصوص بریزید.
سپس لایهای از سوسیس و قارچ را بر روی مخلوط پنیر بریزید.
حال باید ورقههای لازنیا را روی مواد پهن کنید. همچنان به این ترتیب ادامه دهید و اول سس و دوم مخلوط پنیر و سوم هم سوسیس قارچ را بر روی یک دیگر اضافه کنید تا ظرف شما پر شود و موادتان به اتمام برسد. توجه داشته باشید که لایه آخر را حتما بعد از چیدن ورقههای لازانیا، مخلوط پنیر بریزید.
روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس فویل را از روی ظرف لازانیا بردارید و فقط یک مقدار پنیر موتزارلا روی آن بریزید؛ اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ظرف لازانیای ما، بدون فویل داخل فر بماند تا پنیرش آب شده و طلایی شود.