خانه » دستور پخت ها » پودینگ برنج و زعفران

پودینگ برنج و زعفران

نویسندهسرآشپز
سختیمتوسط

یک دسر بسیار خوشمزه و خوشگل

حقایق تغذیه

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 380
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 9g14%
سدیم 10mg1%
مجموع کربوهیدرات 71g24%
فیبر غذایی 3g12%
پروتئین 6g12%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت25 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای4 Servings

½ پیاله برنج شکسته
1 خرج کردن زعفران
2 قاشق غذاخوری گلاب
پیاله خلال بادام
¾ پیاله شکر سفید
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری پسته

1

برنج را با آب سرد شستشو می دهیم و اجازه میدیم آبش خارج بشه .
در یک کاسه کوچک زعفران را با سه قاشق غذا خوری آب داغ مخلوط میکنیم
دریک کاسه ی کوچک جداگانه گلاب را بر روی بادام ها میریزیم و اجازه میدهیم خیس بخورد

2

برنج را با آب وشکر و می جوشانیم .
دما را کم میکنیم و برای 25 دقیقه در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم پخته شود سپس زعفران دم کشیده را به آن اضافه میکنیم

3

نشاسته ذرت را باکمی آب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود
سپس به برنج پخته شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد تا سفت تر شود
(اگر زیادی سفت شد کمی آب اضافه کنین تا رقیق تر شود) داخل ظرف موردنظر برای سرو بریزید و
برای دیزاین میتونین از پسته نعنا یا گیلاس استفاده کنین

مواد تشکیل دهنده

 ½ پیاله برنج شکسته
 1 خرج کردن زعفران
 2 قاشق غذاخوری گلاب
  پیاله خلال بادام
 ¾ پیاله شکر سفید
 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
 3 قاشق غذاخوری پسته

راهنمایی ها

1

برنج را با آب سرد شستشو می دهیم و اجازه میدیم آبش خارج بشه .
در یک کاسه کوچک زعفران را با سه قاشق غذا خوری آب داغ مخلوط میکنیم
دریک کاسه ی کوچک جداگانه گلاب را بر روی بادام ها میریزیم و اجازه میدهیم خیس بخورد

2

برنج را با آب وشکر و می جوشانیم .
دما را کم میکنیم و برای 25 دقیقه در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم پخته شود سپس زعفران دم کشیده را به آن اضافه میکنیم

3

نشاسته ذرت را باکمی آب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود
سپس به برنج پخته شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد تا سفت تر شود
(اگر زیادی سفت شد کمی آب اضافه کنین تا رقیق تر شود) داخل ظرف موردنظر برای سرو بریزید و
برای دیزاین میتونین از پسته نعنا یا گیلاس استفاده کنین

پودینگ برنج و زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا