خانه » دستور پخت ها » استیک رولی با سس بالزامیک

استیک رولی با سس بالزامیک

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

استیک رول شده همراه با سبزیجات پخته و سس بالزامیک.
غذای سریع و آسان که میتوان در مدت زمان کوتاه نیم ساعت تهیه کرد و به تنهایی و در کنار پوره سیب زمینی و یا همراه با برنج سرو نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 487
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 18.8g29%
کلسترول 202.1mg68%
سدیم 167.9mg7%
مجموع کربوهیدرات 167.9g56%
فیبر غذایی 0.8g4%
قند 2.8g
پروتئین 69.5g139%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

استیک رولی
8 عدد گوشت استیک ورقه شده
روغن زیتون
نمک فلفل سیاه
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز رشته شده
1 عدد فلفل دلمه ای سبز رشته شده
1 عدد کدو خورشتی رشته شده
1 عدد پیاز نازک اسلایس شده
قارچ ورقه شده
سس بالزامیک
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 عدد حبه سیر رنده شده
سرکه بالزامیک
2 عدد رزماری
آب گوشت

رول استیک
1

برای تهیه رول استیک ابتدا ورقه های گوشت نازک شده را به روغن زیتون آغشته میکنیم. سپس با استفاده از نمک فلفل و رزماری خرد شده طعم دار میکنیم.

2

سبزیجات رشته شده همراه با ادویه را در قابلمه با حرارت متوسط میپزیم تا نرم شوند.

3

کمی از سبزیجات پخته شده را بصورت عمودی در انتهای ورقه گوشت قرار داده رول میکنیم و با استفاده از خلال دندان محکم میکنیم.

4

رول های بسته شده را در ظرف مخصوص گریل میچینیم و هر سمت را به مدت 2 دقیقه گریل میکنیم تا بخوبی ترد و سوخاری شود.
همراه با سس رزماری نوش جان کنید.

سس بالزامیک
5

روغن زیتون را در تابه ای متوسط روی حرارت قرار میدهیم. سیر را به آن اضافه کرده تفت میدهیم تا سبک شود. سرکه بالزامیک و رزماری را به مواد افزوده حرارت را زیاد میکنیم تا بجوش آید.
سپس حرارت را کم میکنیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آب گوشت را به مواد افزوده بجوش می آوریم و مجددا حرارت را کم میکنیم و به مدت 4 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. رزماری ها را از سس خارج میکنیم.

مواد تشکیل دهنده

استیک رولی
 8 عدد گوشت استیک ورقه شده
 روغن زیتون
 نمک فلفل سیاه
 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز رشته شده
 1 عدد فلفل دلمه ای سبز رشته شده
 1 عدد کدو خورشتی رشته شده
 1 عدد پیاز نازک اسلایس شده
 قارچ ورقه شده
سس بالزامیک
 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
 1 عدد حبه سیر رنده شده
 سرکه بالزامیک
 2 عدد رزماری
 آب گوشت

راهنمایی ها

رول استیک
1

برای تهیه رول استیک ابتدا ورقه های گوشت نازک شده را به روغن زیتون آغشته میکنیم. سپس با استفاده از نمک فلفل و رزماری خرد شده طعم دار میکنیم.

2

سبزیجات رشته شده همراه با ادویه را در قابلمه با حرارت متوسط میپزیم تا نرم شوند.

3

کمی از سبزیجات پخته شده را بصورت عمودی در انتهای ورقه گوشت قرار داده رول میکنیم و با استفاده از خلال دندان محکم میکنیم.

4

رول های بسته شده را در ظرف مخصوص گریل میچینیم و هر سمت را به مدت 2 دقیقه گریل میکنیم تا بخوبی ترد و سوخاری شود.
همراه با سس رزماری نوش جان کنید.

سس بالزامیک
5

روغن زیتون را در تابه ای متوسط روی حرارت قرار میدهیم. سیر را به آن اضافه کرده تفت میدهیم تا سبک شود. سرکه بالزامیک و رزماری را به مواد افزوده حرارت را زیاد میکنیم تا بجوش آید.
سپس حرارت را کم میکنیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آب گوشت را به مواد افزوده بجوش می آوریم و مجددا حرارت را کم میکنیم و به مدت 4 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. رزماری ها را از سس خارج میکنیم.

استیک رولی با سس بالزامیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا