استیک رول شده همراه با سبزیجات پخته و سس بالزامیک.
غذای سریع و آسان که میتوان در مدت زمان کوتاه نیم ساعت تهیه کرد و به تنهایی و در کنار پوره سیب زمینی و یا همراه با برنج سرو نمود.
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 487
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 18.8g29%
- کلسترول 202.1mg68%
- سدیم 167.9mg7%
- مجموع کربوهیدرات 167.9g56%
- فیبر غذایی 0.8g4%
- قند 2.8g
- پروتئین 69.5g139%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه رول استیک ابتدا ورقه های گوشت نازک شده را به روغن زیتون آغشته میکنیم. سپس با استفاده از نمک فلفل و رزماری خرد شده طعم دار میکنیم.
سبزیجات رشته شده همراه با ادویه را در قابلمه با حرارت متوسط میپزیم تا نرم شوند.
کمی از سبزیجات پخته شده را بصورت عمودی در انتهای ورقه گوشت قرار داده رول میکنیم و با استفاده از خلال دندان محکم میکنیم.
رول های بسته شده را در ظرف مخصوص گریل میچینیم و هر سمت را به مدت 2 دقیقه گریل میکنیم تا بخوبی ترد و سوخاری شود.
همراه با سس رزماری نوش جان کنید.
روغن زیتون را در تابه ای متوسط روی حرارت قرار میدهیم. سیر را به آن اضافه کرده تفت میدهیم تا سبک شود. سرکه بالزامیک و رزماری را به مواد افزوده حرارت را زیاد میکنیم تا بجوش آید.
سپس حرارت را کم میکنیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آب گوشت را به مواد افزوده بجوش می آوریم و مجددا حرارت را کم میکنیم و به مدت 4 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. رزماری ها را از سس خارج میکنیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه رول استیک ابتدا ورقه های گوشت نازک شده را به روغن زیتون آغشته میکنیم. سپس با استفاده از نمک فلفل و رزماری خرد شده طعم دار میکنیم.
سبزیجات رشته شده همراه با ادویه را در قابلمه با حرارت متوسط میپزیم تا نرم شوند.
کمی از سبزیجات پخته شده را بصورت عمودی در انتهای ورقه گوشت قرار داده رول میکنیم و با استفاده از خلال دندان محکم میکنیم.
رول های بسته شده را در ظرف مخصوص گریل میچینیم و هر سمت را به مدت 2 دقیقه گریل میکنیم تا بخوبی ترد و سوخاری شود.
همراه با سس رزماری نوش جان کنید.
روغن زیتون را در تابه ای متوسط روی حرارت قرار میدهیم. سیر را به آن اضافه کرده تفت میدهیم تا سبک شود. سرکه بالزامیک و رزماری را به مواد افزوده حرارت را زیاد میکنیم تا بجوش آید.
سپس حرارت را کم میکنیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.
آب گوشت را به مواد افزوده بجوش می آوریم و مجددا حرارت را کم میکنیم و به مدت 4 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. رزماری ها را از سس خارج میکنیم.