خانه » دستور پخت ها » ماکارونی پوتانسکا

ماکارونی پوتانسکا

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

یک وعده غذایی متفاوت با پوتانسکا 🧐

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 355
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 12g19%
کلسترول -4mg-1%

ویتامین C 13%
کلسیم 69%
آهن 3%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

ماکارونی
1٫40 روغن زیتون
2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
5 عدد گوجه فرنگی رنده شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
50 گرم لوبیا قرمز پخته شده
4 قاشق غذاخوری نخود فرنگی

1

ماکارونی ها را با توجه به دستورالعمل های بسته یا روش خودتان در آب جوش شور بپزید.

2

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
1-2 دقیقه مرتباً هم بزنید.
گوجه فرنگی ها و روغن زیتون را به آنها اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را با نمک و فلفل حل کنید تا مزه دار شوند.

3

به هم بزنید تا مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط شود.
به مدت 8-10 دقیقه بپزید .در هنگام پخت نیز لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید.

4

و در اخر ماکارونی و سس تهیه شده را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دم بکشد.
سپس میل کنید.

مواد تشکیل دهنده

 ماکارونی
 1٫40 روغن زیتون
 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
 5 عدد گوجه فرنگی رنده شده
 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
 50 گرم لوبیا قرمز پخته شده
 4 قاشق غذاخوری نخود فرنگی

راهنمایی ها

1

ماکارونی ها را با توجه به دستورالعمل های بسته یا روش خودتان در آب جوش شور بپزید.

2

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
1-2 دقیقه مرتباً هم بزنید.
گوجه فرنگی ها و روغن زیتون را به آنها اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را با نمک و فلفل حل کنید تا مزه دار شوند.

3

به هم بزنید تا مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط شود.
به مدت 8-10 دقیقه بپزید .در هنگام پخت نیز لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید.

4

و در اخر ماکارونی و سس تهیه شده را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دم بکشد.
سپس میل کنید.

ماکارونی پوتانسکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا