خانه » دستور پخت ها » مربا البالو و تمشک

مربا البالو و تمشک

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

عصرانه ای دلچسب 🤪با مربایی ملس😋

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 5


مقدار در هر وعده
کالری 79کالری از چربی 47
درصد نیاز روزانه *
سدیم 28mg2%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای5 Servings

750 گرم گیلاس
1٫20 گرم شکر
500 گرم تمشک

1

ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنید

2

سپس در یک قابلمه متوسط ​​، تمشک ، گیلاس و شکر را با هم مخلوط کنید.

3

روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد .بیست الی سی دقیقه

4

سپس گاز را خاموش کنید و مربا ،را در ظرف هایی را که از قبل آماده کرده اید بریزید .

مواد تشکیل دهنده

 750 گرم گیلاس
 1٫20 گرم شکر
 500 گرم تمشک

راهنمایی ها

1

ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنید

2

سپس در یک قابلمه متوسط ​​، تمشک ، گیلاس و شکر را با هم مخلوط کنید.

3

روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد .بیست الی سی دقیقه

4

سپس گاز را خاموش کنید و مربا ،را در ظرف هایی را که از قبل آماده کرده اید بریزید .

مربا البالو و تمشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا