خانه » دستور پخت ها » براونی شکلات و فندق

براونی شکلات و فندق

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

براونی شکلات و فندق دسری خوشمزه است که به راحتی با مواد ساده میتوان تهیه نمود. این دسر را میتوان در طعم های مختلف و با استفاده از مغزهای مختلف بصورت اسفنجی یا سفت (بسته به غلظت مواد) تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 466
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 29g45%
کلسترول 13mg5%
سدیم 34.3mg2%
پتاسیم 176mg6%
مجموع کربوهیدرات 50g17%
پروتئین 6g12%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی25 دقیقهزمان پخت35 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

16 قاشق غذاخوری کره نرم شده
1 پیاله آرد همه کاره
پودر کاکائو بدون شکر
نمک
نوتلا شکلات و فندق
2 فنجان شکر
4 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده

1

کف تابه ای 13_19 اینچی را با استفاده از ورقه الومینیومی بخوبی میپوشانیم به گونه ای که دیواره های آن تا عمق 2 اینچ فضای خالی داشته باشند.
کف تابه را با استفاده از کره چرب نموده و فر را در دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.

2

برای تهیه مواد براونی، آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای بزرگ الک میکنیم.
کره و نوتلا را روی حرارت ذوب کرده و بصورت پیوسته هم میزنیم تا یکدست شوند.
مواد را کنار گذاشته تا به آرامی خنک شوند.

3

شکر و تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
همچنین مواد خشک الک شده را نیز در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

4

مایه براونی را کف ظرف از قبل آماده شده پهن کرده و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مغز پخت شود. (با استفاده از خلال دندان میتوان از پخته شدن براونی ها اطمینان حاصل کرد)

5

ظرف را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملا خنک شده و از ظرف براحتی جدا شود. براونی ها را به 16 قسمت مساوی تقسیم میدهیم.

مواد تشکیل دهنده

 16 قاشق غذاخوری کره نرم شده
 1 پیاله آرد همه کاره
 پودر کاکائو بدون شکر
 نمک
 نوتلا شکلات و فندق
 2 فنجان شکر
 4 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده

راهنمایی ها

1

کف تابه ای 13_19 اینچی را با استفاده از ورقه الومینیومی بخوبی میپوشانیم به گونه ای که دیواره های آن تا عمق 2 اینچ فضای خالی داشته باشند.
کف تابه را با استفاده از کره چرب نموده و فر را در دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.

2

برای تهیه مواد براونی، آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای بزرگ الک میکنیم.
کره و نوتلا را روی حرارت ذوب کرده و بصورت پیوسته هم میزنیم تا یکدست شوند.
مواد را کنار گذاشته تا به آرامی خنک شوند.

3

شکر و تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
همچنین مواد خشک الک شده را نیز در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

4

مایه براونی را کف ظرف از قبل آماده شده پهن کرده و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مغز پخت شود. (با استفاده از خلال دندان میتوان از پخته شدن براونی ها اطمینان حاصل کرد)

5

ظرف را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملا خنک شده و از ظرف براحتی جدا شود. براونی ها را به 16 قسمت مساوی تقسیم میدهیم.

براونی شکلات و فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا