براونی شکلات و فندق دسری خوشمزه است که به راحتی با مواد ساده میتوان تهیه نمود. این دسر را میتوان در طعم های مختلف و با استفاده از مغزهای مختلف بصورت اسفنجی یا سفت (بسته به غلظت مواد) تهیه نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 466
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 29g45%
- کلسترول 13mg5%
- سدیم 34.3mg2%
- پتاسیم 176mg6%
- مجموع کربوهیدرات 50g17%
- پروتئین 6g12%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
کف تابه ای 13_19 اینچی را با استفاده از ورقه الومینیومی بخوبی میپوشانیم به گونه ای که دیواره های آن تا عمق 2 اینچ فضای خالی داشته باشند.
کف تابه را با استفاده از کره چرب نموده و فر را در دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
برای تهیه مواد براونی، آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای بزرگ الک میکنیم.
کره و نوتلا را روی حرارت ذوب کرده و بصورت پیوسته هم میزنیم تا یکدست شوند.
مواد را کنار گذاشته تا به آرامی خنک شوند.
شکر و تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
همچنین مواد خشک الک شده را نیز در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مایه براونی را کف ظرف از قبل آماده شده پهن کرده و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مغز پخت شود. (با استفاده از خلال دندان میتوان از پخته شدن براونی ها اطمینان حاصل کرد)
ظرف را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملا خنک شده و از ظرف براحتی جدا شود. براونی ها را به 16 قسمت مساوی تقسیم میدهیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
کف تابه ای 13_19 اینچی را با استفاده از ورقه الومینیومی بخوبی میپوشانیم به گونه ای که دیواره های آن تا عمق 2 اینچ فضای خالی داشته باشند.
کف تابه را با استفاده از کره چرب نموده و فر را در دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
برای تهیه مواد براونی، آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای بزرگ الک میکنیم.
کره و نوتلا را روی حرارت ذوب کرده و بصورت پیوسته هم میزنیم تا یکدست شوند.
مواد را کنار گذاشته تا به آرامی خنک شوند.
شکر و تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
همچنین مواد خشک الک شده را نیز در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مایه براونی را کف ظرف از قبل آماده شده پهن کرده و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مغز پخت شود. (با استفاده از خلال دندان میتوان از پخته شدن براونی ها اطمینان حاصل کرد)
ظرف را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملا خنک شده و از ظرف براحتی جدا شود. براونی ها را به 16 قسمت مساوی تقسیم میدهیم.