کاپ کیک لیمو و بلوبری عصرانه ای لذیذ و سبک.
- مقدار در هر وعده
- کالری 99.7
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 1.8g3%
- کلسترول 0.4mg1%
- سدیم 2.6mg1%
- پتاسیم 39.3mg2%
- مجموع کربوهیدرات 20.3g7%
- فیبر غذایی 0.6g3%
- قند 1.2g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه مواد داخلی کاپ کیک ها،ابتدا کره نرم شده و تخم مرغ ها را در کاسه با استفاده از مخلوط کن، مخلوط و یکدست میکنیم. مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده و مخلوط میکنیم.
در ظرفی جداگانه، شیر و شکر را همراه با پوست لیمو رنده شده مخلوط کرده و مواد را با مواد خیس از قبل آماده شده، مخلوط میکنیم.
داخل قالب های کاپ کیک را با کاغذ مخصوص پوشانده و چرب میکنیم. داخل هر قالب را به اندازه سه چهارم با مواد پر میکنیم. بلوبری های پوشانده شده با آرد را روی کاپ کیک ها قرار میدهیم و به مدت 18 الی 20 دقیقه در فر بادمای 350 درجه فارنهایت میپزیم.
پودر قند، کره پنیر خامه ای، آبلیمو و پوسته های رنده شده لیمو را با یکدیگر مخلوط کرده تا بخوبی مخلوط و سبک شوند. روی کاپ کیک ها را با استفاده از رویه و برگ نعنا یا پوست لیمو رنده شده تزیین و سرو میکنیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه مواد داخلی کاپ کیک ها،ابتدا کره نرم شده و تخم مرغ ها را در کاسه با استفاده از مخلوط کن، مخلوط و یکدست میکنیم. مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده و مخلوط میکنیم.
در ظرفی جداگانه، شیر و شکر را همراه با پوست لیمو رنده شده مخلوط کرده و مواد را با مواد خیس از قبل آماده شده، مخلوط میکنیم.
داخل قالب های کاپ کیک را با کاغذ مخصوص پوشانده و چرب میکنیم. داخل هر قالب را به اندازه سه چهارم با مواد پر میکنیم. بلوبری های پوشانده شده با آرد را روی کاپ کیک ها قرار میدهیم و به مدت 18 الی 20 دقیقه در فر بادمای 350 درجه فارنهایت میپزیم.
پودر قند، کره پنیر خامه ای، آبلیمو و پوسته های رنده شده لیمو را با یکدیگر مخلوط کرده تا بخوبی مخلوط و سبک شوند. روی کاپ کیک ها را با استفاده از رویه و برگ نعنا یا پوست لیمو رنده شده تزیین و سرو میکنیم.