پای سیب کاراملی آلمانی یکی از محبوب ترین نوع پای می باشد که میتوان در وعده عصرانه یا بعنوان دسر و زینت بخش مهمانی ها و جشن ها سرو شود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 413
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 11g17%
- کلسترول 0.1mg1%
- سدیم 325mg14%
- پتاسیم 213mg7%
- مجموع کربوهیدرات 78g26%
- فیبر غذایی 4.3g18%
- قند 51g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه پای سیب ها، در ابتدا آرد، دارچین، نمک و جوز هندی را در کاسه ای با یکدیگر مخلوط میکنیم. کره و روغن را به مواد افزوده و با استفاده از کفگیر پلاستیکی مخلوط میکنیم.
سرکه، تخم مرغ و 5 قاشق آب سرد را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را در کیسه لاستیکی میپیچیم و با استفاده از وردنه کمی سطح آن را صاف میکنیم. مواد را به مدت 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. یکی از دو کیسه لاستیکی را از یخچال خارج کرده و روی سطح پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با استفاده از وردنه از مرکز به سمت اطراف شروع به باز کردن مواد میکنیم.
مواد را به صورت دایره 9 اینچی درآورده و در ظرف مخصوص پای قرار میدهیم. دیواره ظرف را بخوبی با خمیر پای پوشانده و اضافی آنرا جدا میکنیم.
در کاسه ای متوسط، سیب ها، آبلیمو، آرد، شکر ونمک را مخلوط کرده کنار میگذاریم.
کره نرم شده و آرد را با استفاده از کاتر پلاستیکی مخلوط میکنیم. سپس جو، نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه میکنیم.
سیب ها را داخل ظرف پای پوشانده شده با خمیر پای ریخته و با مواد رویه میپوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم.
درصورتی که لبه پای در حال قهوه ای شدن بود، میتوانید کناره های ظرف را با فویل بپوشانید.
پس از یک ساعت، گردوهای خرد شده را روی به پای اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر میپزیم.
پای سیب را از فر خارج کرده و به مقدار دلخواه کارامل روی آن ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه پای سیب ها، در ابتدا آرد، دارچین، نمک و جوز هندی را در کاسه ای با یکدیگر مخلوط میکنیم. کره و روغن را به مواد افزوده و با استفاده از کفگیر پلاستیکی مخلوط میکنیم.
سرکه، تخم مرغ و 5 قاشق آب سرد را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را در کیسه لاستیکی میپیچیم و با استفاده از وردنه کمی سطح آن را صاف میکنیم. مواد را به مدت 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. یکی از دو کیسه لاستیکی را از یخچال خارج کرده و روی سطح پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با استفاده از وردنه از مرکز به سمت اطراف شروع به باز کردن مواد میکنیم.
مواد را به صورت دایره 9 اینچی درآورده و در ظرف مخصوص پای قرار میدهیم. دیواره ظرف را بخوبی با خمیر پای پوشانده و اضافی آنرا جدا میکنیم.
در کاسه ای متوسط، سیب ها، آبلیمو، آرد، شکر ونمک را مخلوط کرده کنار میگذاریم.
کره نرم شده و آرد را با استفاده از کاتر پلاستیکی مخلوط میکنیم. سپس جو، نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه میکنیم.
سیب ها را داخل ظرف پای پوشانده شده با خمیر پای ریخته و با مواد رویه میپوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم.
درصورتی که لبه پای در حال قهوه ای شدن بود، میتوانید کناره های ظرف را با فویل بپوشانید.
پس از یک ساعت، گردوهای خرد شده را روی به پای اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر میپزیم.
پای سیب را از فر خارج کرده و به مقدار دلخواه کارامل روی آن ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.
نوش جان