خانه » دستور پخت ها » پای سیب کاراملی

پای سیب کاراملی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

پای سیب کاراملی آلمانی یکی از محبوب ترین نوع پای می باشد که میتوان در وعده عصرانه یا بعنوان دسر و زینت بخش مهمانی ها و جشن ها سرو شود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 413
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 11g17%
کلسترول 0.1mg1%
سدیم 325mg14%
پتاسیم 213mg7%
مجموع کربوهیدرات 78g26%
فیبر غذایی 4.3g18%
قند 51g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی50 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr 30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

پای سیب
3 فنجان آرد همه کاره
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری نمک
جوز هندی
12 قاشق غذاخوری کره نرم شده
روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 عدد تخم مرغ زده شده
داخل پای سیب
سیب سبز خرد و قطعه قطعه شده
آبلیمو
شکر
آرد همه کاره
نمک
رویه پای سیب
12 قاشق غذاخوری کره
آرد
1 پیاله شکر قهوه ای
جو
نمک
گردو خرد شده
کارامل

پای سیب
1

برای تهیه پای سیب ها، در ابتدا آرد، دارچین، نمک و جوز هندی را در کاسه ای با یکدیگر مخلوط میکنیم. کره و روغن را به مواد افزوده و با استفاده از کفگیر پلاستیکی مخلوط میکنیم.

2

سرکه، تخم مرغ و 5 قاشق آب سرد را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را در کیسه لاستیکی میپیچیم و با استفاده از وردنه کمی سطح آن را صاف میکنیم. مواد را به مدت 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.

3

فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. یکی از دو کیسه لاستیکی را از یخچال خارج کرده و روی سطح پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با استفاده از وردنه از مرکز به سمت اطراف شروع به باز کردن مواد میکنیم.

4

مواد را به صورت دایره 9 اینچی درآورده و در ظرف مخصوص پای قرار میدهیم. دیواره ظرف را بخوبی با خمیر پای پوشانده و اضافی آنرا جدا میکنیم.

داخل پای
5

در کاسه ای متوسط، سیب ها، آبلیمو، آرد، شکر ونمک را مخلوط کرده کنار میگذاریم.

رویه پای
6

کره نرم شده و آرد را با استفاده از کاتر پلاستیکی مخلوط میکنیم. سپس جو، نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه میکنیم.

پای سیب
7

سیب ها را داخل ظرف پای پوشانده شده با خمیر پای ریخته و با مواد رویه میپوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم.
درصورتی که لبه پای در حال قهوه ای شدن بود، میتوانید کناره های ظرف را با فویل بپوشانید.

8

پس از یک ساعت، گردوهای خرد شده را روی به پای اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر میپزیم.

9

پای سیب را از فر خارج کرده و به مقدار دلخواه کارامل روی آن ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

پای سیب
 3 فنجان آرد همه کاره
 1 قاشق چایخوری دارچین
 1 قاشق چایخوری نمک
 جوز هندی
 12 قاشق غذاخوری کره نرم شده
 روغن گیاهی
 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
 1 عدد تخم مرغ زده شده
داخل پای سیب
 سیب سبز خرد و قطعه قطعه شده
 آبلیمو
 شکر
 آرد همه کاره
 نمک
رویه پای سیب
 12 قاشق غذاخوری کره
 آرد
 1 پیاله شکر قهوه ای
 جو
 نمک
 گردو خرد شده
 کارامل

راهنمایی ها

پای سیب
1

برای تهیه پای سیب ها، در ابتدا آرد، دارچین، نمک و جوز هندی را در کاسه ای با یکدیگر مخلوط میکنیم. کره و روغن را به مواد افزوده و با استفاده از کفگیر پلاستیکی مخلوط میکنیم.

2

سرکه، تخم مرغ و 5 قاشق آب سرد را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را در کیسه لاستیکی میپیچیم و با استفاده از وردنه کمی سطح آن را صاف میکنیم. مواد را به مدت 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.

3

فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. یکی از دو کیسه لاستیکی را از یخچال خارج کرده و روی سطح پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با استفاده از وردنه از مرکز به سمت اطراف شروع به باز کردن مواد میکنیم.

4

مواد را به صورت دایره 9 اینچی درآورده و در ظرف مخصوص پای قرار میدهیم. دیواره ظرف را بخوبی با خمیر پای پوشانده و اضافی آنرا جدا میکنیم.

داخل پای
5

در کاسه ای متوسط، سیب ها، آبلیمو، آرد، شکر ونمک را مخلوط کرده کنار میگذاریم.

رویه پای
6

کره نرم شده و آرد را با استفاده از کاتر پلاستیکی مخلوط میکنیم. سپس جو، نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه میکنیم.

پای سیب
7

سیب ها را داخل ظرف پای پوشانده شده با خمیر پای ریخته و با مواد رویه میپوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر قرار میدهیم.
درصورتی که لبه پای در حال قهوه ای شدن بود، میتوانید کناره های ظرف را با فویل بپوشانید.

8

پس از یک ساعت، گردوهای خرد شده را روی به پای اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر میپزیم.

9

پای سیب را از فر خارج کرده و به مقدار دلخواه کارامل روی آن ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.
نوش جان

پای سیب کاراملی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا