خانه » دستور پخت ها » آب پیازک

آب پیازک

نویسندهنیک آبادی
سختیمبتدی

آب پیازک یا اشکنه شیرازی از غذاهای محلی استان فارس است. این غذا در دسته غذاهای حاضری قرار میگیرد و در کمتر از یک ساعت امکان طبخ آن موجود است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2


مقدار در هر وعده
کالری 80کالری از چربی 11
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 17g27%
چربی های اشباع شده 10g50%
مجموع کربوهیدرات 9g3%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

3 عدد پیاز
3 قاشق چایخوری روغن
6 قاشق غذاخوری ماست
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شنبلیله ( تازه و ساطوری شده )
1 قاشق غذاخوری نعنا خشک
1 قاشق چایخوری زردچوبه و نمک

1

ابتدا پیاز ها را خلال میکنیم و در ظرفی مناسب در روغن سرخ میکنیم.

2

وقتی پیاز ها طلایی شدند به آن زردچوبه میزنیم.

3

سپس به آن سبزی ها را اضافه میکنیم ؛ کمی تفت داده و بعد هم آب و نمک را اضافه میکنیم تا به جوش آید.

4

درظرفی تخم مرغ و ماست را با یکدیگر هم میزنیم تا آنجا که کاملا مخلوط شوند.
اگر رگه های ماست در مخلوط دیده شد آن را با همزن برقی به نحوی هم میزنیم که این رگه ها از بین بروند.

5

مخلوط یکدست شده را به آب پیازک اضافه میکنیم تا کاملا یکدست شود.

6

برای تزیین آب پیازک میتوانید از نعنا استاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

 3 عدد پیاز
 3 قاشق چایخوری روغن
 6 قاشق غذاخوری ماست
 3 عدد تخم مرغ
 1 قاشق غذاخوری شنبلیله ( تازه و ساطوری شده )
 1 قاشق غذاخوری نعنا خشک
 1 قاشق چایخوری زردچوبه و نمک

راهنمایی ها

1

ابتدا پیاز ها را خلال میکنیم و در ظرفی مناسب در روغن سرخ میکنیم.

2

وقتی پیاز ها طلایی شدند به آن زردچوبه میزنیم.

3

سپس به آن سبزی ها را اضافه میکنیم ؛ کمی تفت داده و بعد هم آب و نمک را اضافه میکنیم تا به جوش آید.

4

درظرفی تخم مرغ و ماست را با یکدیگر هم میزنیم تا آنجا که کاملا مخلوط شوند.
اگر رگه های ماست در مخلوط دیده شد آن را با همزن برقی به نحوی هم میزنیم که این رگه ها از بین بروند.

5

مخلوط یکدست شده را به آب پیازک اضافه میکنیم تا کاملا یکدست شود.

6

برای تزیین آب پیازک میتوانید از نعنا استاده کنید.

آب پیازک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا