چیز کیک با رویه تمشکی به سیک نیویورکی با کالری کم و کم چرب مناسب برای افرادی که به سلامت و رژیم غذایی خود اهمیت میدهند. هر اسلایس از این چیز کیک تنها 150 کالری داشته و تنها 4 گرم چربی در خود دارد.
- مقدار در هر وعده
- کالری 94.9
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 0.7g2%
- کلسترول 15mg5%
- سدیم 366.3mg16%
- پتاسیم 13.5mg1%
- مجموع کربوهیدرات 9.6g4%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 6.1g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. جو پوست کنده را روی کاغذ شیرینی پزی پهن کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار میدهیم و بطور مرتب هم میزنیم تا زمانی که طلایی رنگ شده اما نسوزند. سپس از فر خارج کرده و به کاسه ای متوسط منتقل میکنیم.
در کاسه ای کوچک عسل، وانیل و دارچین را بخوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم. مخلوط عسل را روی جو های برشته شده ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا با عسل پوشانده شوند.
کاغذ مومی را روی کاغذ شیرینی پزی قرار داده و جوهای با عسل پوشانده شده را روی کاغذ پهن کرده و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم. از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا فر خنک شود. گرانول را کنار گذاشته تا حداقل یک ساعت خنک شد.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گرانول را در غذاساز ریخته و بخوبی میکس میکنیم.
در کاسه ای متوسط گرانول، روغن نارگیل و عسل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کف ظرف مخصوص چیز کیک را با روغن نارگیل چرب کرده و مواد داخل چیز کیک را داخل آن میریزیم. با دست بخوبی مواد را فشرده کرده و به ندت 4 الی 5 دقیقه در فر قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
فر را روی دمای 300 درجه تنظیم میکنیم. با استفاده از غذاساز یا همزن دستی، تخم مرغ ها را زده و پس از آن باقی مواد را نیز به آن می افزاییم و بخوبی مخلوط میکنیم تا حالت پفکی پیدا کنند.
مواد را در قالب روی مواد از قبل آماده شده ریخته و به مدت 50 دقیقه در بر قرار میدهیم. سپس به مدت هر 5 دقیقه یکبار تست میکنیم به گونه ای که دیواره های چیز کیک بایستی شکل گرفته باشد. از فر خارج میکنیم تا خنک شود. سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم. با استفاده از رویه تمشکی تزیین کرده و سرو میکنیم.
تمشک ها را روی حرارت کم تا متوسط به مدت 5 دقیقه میپزیم و بطور مرتب هم میزنیم. عسل را به آن اضافه کرده و 5 الی 10 دقیقه دیگر میپزیم تا شربت یکدستی بدست آید. سپس مواد را پس از خنک شدن در یخچال قرار میدهیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. جو پوست کنده را روی کاغذ شیرینی پزی پهن کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار میدهیم و بطور مرتب هم میزنیم تا زمانی که طلایی رنگ شده اما نسوزند. سپس از فر خارج کرده و به کاسه ای متوسط منتقل میکنیم.
در کاسه ای کوچک عسل، وانیل و دارچین را بخوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم. مخلوط عسل را روی جو های برشته شده ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا با عسل پوشانده شوند.
کاغذ مومی را روی کاغذ شیرینی پزی قرار داده و جوهای با عسل پوشانده شده را روی کاغذ پهن کرده و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم. از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا فر خنک شود. گرانول را کنار گذاشته تا حداقل یک ساعت خنک شد.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گرانول را در غذاساز ریخته و بخوبی میکس میکنیم.
در کاسه ای متوسط گرانول، روغن نارگیل و عسل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کف ظرف مخصوص چیز کیک را با روغن نارگیل چرب کرده و مواد داخل چیز کیک را داخل آن میریزیم. با دست بخوبی مواد را فشرده کرده و به ندت 4 الی 5 دقیقه در فر قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
فر را روی دمای 300 درجه تنظیم میکنیم. با استفاده از غذاساز یا همزن دستی، تخم مرغ ها را زده و پس از آن باقی مواد را نیز به آن می افزاییم و بخوبی مخلوط میکنیم تا حالت پفکی پیدا کنند.
مواد را در قالب روی مواد از قبل آماده شده ریخته و به مدت 50 دقیقه در بر قرار میدهیم. سپس به مدت هر 5 دقیقه یکبار تست میکنیم به گونه ای که دیواره های چیز کیک بایستی شکل گرفته باشد. از فر خارج میکنیم تا خنک شود. سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم. با استفاده از رویه تمشکی تزیین کرده و سرو میکنیم.
تمشک ها را روی حرارت کم تا متوسط به مدت 5 دقیقه میپزیم و بطور مرتب هم میزنیم. عسل را به آن اضافه کرده و 5 الی 10 دقیقه دیگر میپزیم تا شربت یکدستی بدست آید. سپس مواد را پس از خنک شدن در یخچال قرار میدهیم.