کیک مخملی قرمز در اصل متعلق به آمریکا و فرهنگ آمریکایی میباشد. این کیک زیبا و لذیذ را میتوان در مدت زمان کمی در منزل تهیه نمود و برای مناسبت های همچون جشن ها و مهمانی ها به خصوص ولنتاین تهیه نمود. مدل کلاسیک این کیک همراه با رویه خامه ای سرو میشود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 289
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 12g19%
- کلسترول 50mg17%
- سدیم 243mg11%
- پتاسیم 75mg3%
- مجموع کربوهیدرات 41g14%
- قند 30g
- پروتئین 3g6%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه چیز کیک، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. ظرف مخصوص چیز کیک با ابعاد 9×13 اینچ را چرب کرده کنار میگذاریم.
در کاسه ای متوسط آرد، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را الک میکنیم. در ظرف جداگانه باترمیلک، رنگ غذا و وانیل را مخلوط میکنیم.
در کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط، خامه ترش، روغن، شکر و کرم نرم شده را به مدت 3 دقیقه هم میزنیم.
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بخوبی زده تا پف کنند و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. در مرحله بعد نیم دیگر آرد راافزوده و مخلوط و یکدست میکنیم.
در کاسه ای جدا سرکه و جوش شیرین را ترکیب کرده و فورا به مواد می افزاییم. مواد آماده شده را به ظرف چیز کیک از قبل آماده شده منتقل میکنیم و به آرامی روی سطح کانتر ضربه میزنیم تا حباب های تشکیل شده، از مایع کیک خارج شوند.
به مدت 30 الی 35 دقیقه به کیک مهلت میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود. (میتوان با استفاده از خلال دندان از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کرد.)
با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط_زیاد پنیر خامه ای، ماست، کره و وانیل را مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند. به آرامی پودر قند را نیز به مواد می افزاییم.
پس از آنکه کیک بطور کامل خنک شد، با استفاده از کاردک یا چاقوی پهن رویه کیک را روی سطح کیک پهن کرده و پس از برش کیک، با مواد دلخواه سرو کرده و میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه چیز کیک، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. ظرف مخصوص چیز کیک با ابعاد 9×13 اینچ را چرب کرده کنار میگذاریم.
در کاسه ای متوسط آرد، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را الک میکنیم. در ظرف جداگانه باترمیلک، رنگ غذا و وانیل را مخلوط میکنیم.
در کاسه ای بزرگ با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط، خامه ترش، روغن، شکر و کرم نرم شده را به مدت 3 دقیقه هم میزنیم.
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بخوبی زده تا پف کنند و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. در مرحله بعد نیم دیگر آرد راافزوده و مخلوط و یکدست میکنیم.
در کاسه ای جدا سرکه و جوش شیرین را ترکیب کرده و فورا به مواد می افزاییم. مواد آماده شده را به ظرف چیز کیک از قبل آماده شده منتقل میکنیم و به آرامی روی سطح کانتر ضربه میزنیم تا حباب های تشکیل شده، از مایع کیک خارج شوند.
به مدت 30 الی 35 دقیقه به کیک مهلت میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود. (میتوان با استفاده از خلال دندان از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کرد.)
با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط_زیاد پنیر خامه ای، ماست، کره و وانیل را مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند. به آرامی پودر قند را نیز به مواد می افزاییم.
پس از آنکه کیک بطور کامل خنک شد، با استفاده از کاردک یا چاقوی پهن رویه کیک را روی سطح کیک پهن کرده و پس از برش کیک، با مواد دلخواه سرو کرده و میل کنید.