غذای دوست داشتنی و معروف ایرانی ها.
غذایی ک زمان بسیار کمی از شما میگیره. در عین حال اگر دنبال دستور پخت کمی متفاوت هستید، این دستور پخت رو پیشنهاد میدهم. درضمن میتونید با رقیق تر کردن آن، این غذا را به عنوان سوپ استفاده کنید.
این غذا چون طبیعت سرد دارد پیشنهاد میشود زمستون خورده نشه یا از ادویه هایی گرم مثل زنجبیل و فلفل استفاده بشود.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 4
- مقدار در هر وعده
- کالری 1520000
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 3.6g6%
- چربی های اشباع شده 1.27g7%
- کلسترول 0.15mg1%
- مجموع کربوهیدرات 21g8%
- پروتئین 7g15%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
یه پیاز و دوساقه کرفس رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی تیره بشن.
پاپریکا و زیره و ترجیحا چند حبه سیر را اضافه میکنیم.
بعد از چند دقیقه ک مزه ادویه با کرفس ها یکی شد بقیه مواد رو اضافه میکنیم. مقدار آبی ک باید اضافه بشه بستگی به غلظت مورد نیاز شماست.
بعد از بیست دقیقه غذای شما آماده هست. در بعضی کشور ها این غذا رو با برنج کته میل میکنند.میتونه پیشنهاد جالبی باشه.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
یه پیاز و دوساقه کرفس رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی تیره بشن.
پاپریکا و زیره و ترجیحا چند حبه سیر را اضافه میکنیم.
بعد از چند دقیقه ک مزه ادویه با کرفس ها یکی شد بقیه مواد رو اضافه میکنیم. مقدار آبی ک باید اضافه بشه بستگی به غلظت مورد نیاز شماست.
بعد از بیست دقیقه غذای شما آماده هست. در بعضی کشور ها این غذا رو با برنج کته میل میکنند.میتونه پیشنهاد جالبی باشه.