مالابیج یکی از غذاهای محلی استان های شمالی است. این غذا با ماهی سفید طبخ میشود و طرفداران بسیار دارد.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 108کالری از چربی 10
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 21g33%
- چربی های اشباع شده 11g56%
- مجموع کربوهیدرات 9g3%
- پروتئین 20g40%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
بعد از تمیز کردن ماهی که اولین مرحله هست ؛ باید مغز گردو با سبزی ها سابیده و یا چرخ شود.
مغزگردو و سبزی سابیده شده را با فلفل ، نمک ، گلپر و رب انار مخلوط میکنیم.
شکم ماهی را یک چاک کوچک داده ، محتویاتش را خارج و کاملا آن را می شوییم.
سپس داخل شکم ماهی را با مخلوط مغز گردو و سبزی که آماده کردیم ، پر میکنیم.
دو لبه شکم ماهی را جفت میکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم.
برای پختن ماهی دو راه داریم :
یک اینکه بعد از دوختن شکم ماهی ، سینی فر را کمی چرب کرده و آرد بپاشیم و ماهی را در آن قرار دهیم. ماهی باید در طبقه وسط و با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار گیرد.
این فرآیند باید ۹۰ دقیقه زمان برده و در این میان کره آب کرده و زعفران برای لعاب و رنگ به آن اضافه شوند.
یا میتوانیم سر و دم ماهی را بهم میآوریم و ماهی را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و زیر و روی آن آتش زغال ریخته و ماهی را در حرارت ملایم میپزیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
بعد از تمیز کردن ماهی که اولین مرحله هست ؛ باید مغز گردو با سبزی ها سابیده و یا چرخ شود.
مغزگردو و سبزی سابیده شده را با فلفل ، نمک ، گلپر و رب انار مخلوط میکنیم.
شکم ماهی را یک چاک کوچک داده ، محتویاتش را خارج و کاملا آن را می شوییم.
سپس داخل شکم ماهی را با مخلوط مغز گردو و سبزی که آماده کردیم ، پر میکنیم.
دو لبه شکم ماهی را جفت میکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم.
برای پختن ماهی دو راه داریم :
یک اینکه بعد از دوختن شکم ماهی ، سینی فر را کمی چرب کرده و آرد بپاشیم و ماهی را در آن قرار دهیم. ماهی باید در طبقه وسط و با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار گیرد.
این فرآیند باید ۹۰ دقیقه زمان برده و در این میان کره آب کرده و زعفران برای لعاب و رنگ به آن اضافه شوند.
یا میتوانیم سر و دم ماهی را بهم میآوریم و ماهی را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و زیر و روی آن آتش زغال ریخته و ماهی را در حرارت ملایم میپزیم.