خانه » دستور پخت ها » کلم پلو

کلم پلو

نویسندهخاتون
سختیمتوسط

این غذا ساده و سالم بوده و سریع آماده می شود.

حقایق تغذیه

وعده 6

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان1 hr
مناسب برای6 Servings

300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 عدد کلم سفید خرد شده
4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، زیره در صورت تمایل)
2 قاشق چایخوری زعفران آب کرده
4 فنجان برنج

1

ابتدا پیاز را سرخ کرده و به آن گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم با ادویه های دلخواه مزه دار می کنیم. پس از اینکه گوشت پخته شد کلم های خرد شده (که بخوبی شستشو شده اند) را هم اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با آب کلم بخوبی پخته شود، معمولا نیازی به اضافه کردن آب نیست در صورت خشک بودن مواد می توان یک تا یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرد.

2

در صورت تمایل می توان مقداری فلفل دلمه رنگی یا هویج رنده شده (با رنده درشت) هم به مواد اضافه کنید که کاملا سلیقه ای است و طعم آن را بهتر می کند. در این مرحله رب گوجه فرنگی و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم. پس از آماده شدن همه مواد، لابلای برنج (پس از مرحله آب کشی) دم می کنیم.
ته دیگ سیب زمینی با این غدا بسیار خوشمزه می شود. نوش جان

مواد تشکیل دهنده

 300 گرم گوشت چرخ کرده
 1 عدد پیاز
 1 عدد کلم سفید خرد شده
 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، زیره در صورت تمایل)
 2 قاشق چایخوری زعفران آب کرده
 4 فنجان برنج

راهنمایی ها

1

ابتدا پیاز را سرخ کرده و به آن گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم با ادویه های دلخواه مزه دار می کنیم. پس از اینکه گوشت پخته شد کلم های خرد شده (که بخوبی شستشو شده اند) را هم اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا با آب کلم بخوبی پخته شود، معمولا نیازی به اضافه کردن آب نیست در صورت خشک بودن مواد می توان یک تا یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرد.

2

در صورت تمایل می توان مقداری فلفل دلمه رنگی یا هویج رنده شده (با رنده درشت) هم به مواد اضافه کنید که کاملا سلیقه ای است و طعم آن را بهتر می کند. در این مرحله رب گوجه فرنگی و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم. پس از آماده شدن همه مواد، لابلای برنج (پس از مرحله آب کشی) دم می کنیم.
ته دیگ سیب زمینی با این غدا بسیار خوشمزه می شود. نوش جان

کلم پلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا