خانه » دستور پخت ها » خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا

نویسنده09395606649
سختیمتوسط

خورش داوود پاشا غذای معروف کشور ترکیه است که در ایران هم استقبال زیادی دارد یکی از دلایل این استقبال شبیه بودن طعم آن به طعم خورش فسنجان میباشد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر مناسب خانواده

وعده 000

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت4 روز 5 ساعتکل زمان45 دقیقه
مناسب برای000 Servings

400 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری رب انار
3 عدد پیاز
1 پیاله نمک،فلفل،زردچوبه
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
4 فنجان آب جوش

طرز تهیه داوود پاشا
1

ابتدا یک عد پیاز رنده شده با گوشت ونمک وفلفل مخلوط و ورز میدیم.

2

حالا موادی که ایجاد کردیم رو به شکل قلقلی درآورده و با کمی کره تفت داده و کنار میگذاریم.

3

در ماهیتابه دو عدد پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و کمی زردچوبه به آن زده و گوشت های قلقلی را بهش اضافه میکنیم

4

و سپس یک لیوان آب جوش با دو قاشق رب انار و یک قاشق چایخوری نعنا به گوشت قلقلی اضافه میکنیم. و میزاریم بین 30 تا 45 دقیقه پخته و جا بیفته.

مواد تشکیل دهنده

 400 گرم گوشت چرخ کرده
 2 قاشق غذاخوری رب انار
 3 عدد پیاز
 1 پیاله نمک،فلفل،زردچوبه
 1 قاشق چایخوری نعنا خشک
 4 فنجان آب جوش

راهنمایی ها

طرز تهیه داوود پاشا
1

ابتدا یک عد پیاز رنده شده با گوشت ونمک وفلفل مخلوط و ورز میدیم.

2

حالا موادی که ایجاد کردیم رو به شکل قلقلی درآورده و با کمی کره تفت داده و کنار میگذاریم.

3

در ماهیتابه دو عدد پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و کمی زردچوبه به آن زده و گوشت های قلقلی را بهش اضافه میکنیم

4

و سپس یک لیوان آب جوش با دو قاشق رب انار و یک قاشق چایخوری نعنا به گوشت قلقلی اضافه میکنیم. و میزاریم بین 30 تا 45 دقیقه پخته و جا بیفته.

خورش داوود پاشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا