خورش داوود پاشا غذای معروف کشور ترکیه است که در ایران هم استقبال زیادی دارد یکی از دلایل این استقبال شبیه بودن طعم آن به طعم خورش فسنجان میباشد.
مناسب برای چند نفر مناسب خانواده
وعده 000
ابتدا یک عد پیاز رنده شده با گوشت ونمک وفلفل مخلوط و ورز میدیم.
حالا موادی که ایجاد کردیم رو به شکل قلقلی درآورده و با کمی کره تفت داده و کنار میگذاریم.
در ماهیتابه دو عدد پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و کمی زردچوبه به آن زده و گوشت های قلقلی را بهش اضافه میکنیم
و سپس یک لیوان آب جوش با دو قاشق رب انار و یک قاشق چایخوری نعنا به گوشت قلقلی اضافه میکنیم. و میزاریم بین 30 تا 45 دقیقه پخته و جا بیفته.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا یک عد پیاز رنده شده با گوشت ونمک وفلفل مخلوط و ورز میدیم.
حالا موادی که ایجاد کردیم رو به شکل قلقلی درآورده و با کمی کره تفت داده و کنار میگذاریم.
در ماهیتابه دو عدد پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و کمی زردچوبه به آن زده و گوشت های قلقلی را بهش اضافه میکنیم
و سپس یک لیوان آب جوش با دو قاشق رب انار و یک قاشق چایخوری نعنا به گوشت قلقلی اضافه میکنیم. و میزاریم بین 30 تا 45 دقیقه پخته و جا بیفته.